Connect with us

stoplekto

«Λύγισε» τον Εθνικό Αστέρα ο Γκυζιακός

Published

on

Μεγάλη και σημαντική νίκη πήρε ο Γκυζιακός που επικράτησε 2-1 του Εθνικού Αστέρα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Οι «πορτοκαλί» λυτρώθηκαν στο φινάλε και πάτησαν προσωρινά κορυφή έχοντας 32 βαθμούς, περιμένοντας παράλληλα τι θα κάνουν την Κυριακή (29/1) η Αναγέννηση Πετρούπολης (31π) και η Θύελλα Περιστερίου (28π). Όσο για τον μαχητικό Αστέρα, παρέμεινε στην όγδοη θέση του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ αριθμώντας 16 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Χονδρογιάννης «εκτελώντας» τον Καββαδία με απευθείας χτύπημα φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μπάρο στο 47’ και στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν έχοντας σύμμαχο τη τύχη και τον Ορούτσι που γλύτωσε δύο φάσεις στη γραμμή. Μάλιστα, οι Μπάρο και Διαμαντίδης είχαν από ένα δοκάρι, προτού ο Σαλτογιάννης «λυτρώσει» την ομάδα του υπογράφοντας με φάουλ την μεγάλη ανατροπή στο 89’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λυμπερόπουλος Δ., Μουρουνάκης Θ., Μπαράκος Α.

ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Γιαννόπουλος, Μηλιάς, Ορούτσι, Χονδρογιάννης, Μπαλάσκας, Επιτροπάκης, Θανάτη, Αδαμάκης Β., Αλιμέτα (73’ Χαρικιόπουλος), Εμμανουήλ, Δημόπουλος Δ. (46’ Χατζηγεωργίου).

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Νίκος Γεωργακάκος): Καββαδίας, Στεφανόπουλος (46’ Σπύρου), Κωνσταντόπουλος, Αγγελόπουλος, Μουζάι, Γκόγκος (73’ λ.τρ. Τοπάλης), Σαλτογιάννης, Καραμάνος (76’ Αποστολόπουλος), Διαμαντίδης, Στούμπος, Μπάρο.