Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες play -off στην Γ’ ΕΠΣΠ (13/5)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων play-off της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά

Δάφνη Ταμπουρίων- Φίλαθλοι 1-4

Οι Φίλαθλοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση καταβάλλοντας τη Δάφνη Ταμπουρίων με 4-1. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Καλτσά απέχει μόλις ένα βαθμό από την άνοδο . Σε περίπτωση όμως ήττας από τον Ολυμπιακό Περάματος ανέρχεται ο τελευταίος.

Η Δάφνη προηγήθηκε στο 47′ με τον μόνιμο σκόρερ της Αληφραγκή, για να πάρουν το «χρυσό τρίποντο» στη συνέχεια οι Φίλαθλοι με δυο γκολ του Παπακίτσου(57′, 63′) και ένα των Κατσακούλα(67′ πέναλτι) και Βιτάλη(83′). Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μαραγκουδάκη στο 81′.

Σωστός ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ: Πανταζόπουλος, Χουρμούζης, Μανίκας(77′ Γκάρας), Τσώτος, Γκολφίνος(70′ Μαραγκουδάκης), Αναστάσης, Τερζής, Κοντομάρης( 80’΄Δεληγιαννίδης) , Προκόπας, Λουκάνι Ν., Αληφραγκής.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ζαχαράτος, Καλτσάς Α., Γεασίμου, Κελίτσι, Βιτάλης, Καστρίτης, Ρούκας, Κόκκας, Παπακίτσος(80′ Καλτσάς Κ.), Κατσακούλας(69′ Μαθιουδάκης), Αυγουλέας(46′ Γεωργόπουλος).

 

Δίας Κορυδαλλού- Ολυμπιακός Περάματος 1-2

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Περάματος λύγισε τον αξιόμαχο Δία Κορυδαλλού με 2-1 και χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Φιλάθλους για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Τάνκα(55′) και  Τσαούση(70′ )., για να μειώσουν οι Κορυδαλλιώτες με τον Διαμάντη στο 93′. Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με φάουλ του Τάνκα(64′).

Πολύ καλός ο διαιτητής Πετρουμιανός.

ΔΙΑΣ: Δόνας, Γαρεμφαλάκης, Ρίζος, Τζάνης, Ασπρούλης(78′ Γιαννιτσιώτης), Βαβουράκης, Λαλαΐτης, Χαρατσάρης(56′ Φραντζέσκος), Φίλης, Γαρεμφαλίδης, Φιλιππάκος(75′ Διαμαντής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λάτσης, Αλούση, Ντέμα Α., Μαντάς, Χατζηνικολάου, Τσαούσης, Τάνκα, Κουκρούλης(58′ Μαντζάρας), Τσουανάτος(68′ Σακελλάριος), Ντέμα ςΔ.(89′ Πηλαράς), Μπιρλούδης.

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φίλαθλοι  9

Ολυμπιακός Περάματος 6

Δάφνη 2

Δίας Κορ.1

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply