Connect with us

stoplekto

Πρωταθλήτρια και αήττητη η Τροχαία Αθηνών…

Published

on

Τον τίτλο του πρωταθλητή του πρωταθλήματος των Αστυνομικών υπηρεσιών Αττικής που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κατέκτησε η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών, ολοκληρώνοντας μάλιστα αήττητη την διοργάνωση…

Στον τελικό επικράτησε επί της ΥΑΒΕ με 3-1 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πάθος,δύναμη και συναρπαστική εξέλιξη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ηλίας Καραγιάννης που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ είχε και δύο δοκάρια!!Φυσικά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, ενώ κατέκτησε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Τροχαία ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, και άνοιξε το σκορ στο 32′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ηλία Καραγιάννη. Στο 38′ ο ίδιος παίχτης είχε πλασέ στο δοκάρι,ενώ στο 40′ αξιοποίησε την ασίστ του Μανάλη και με σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Η ΥΑΒΕ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και πίεσε τους αντιπάλους της. Έφτασε στη μείωση του σκορ στο 72′ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπανδρέου, με τον Καρακάση να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με την ΥΑΒΕ να πιέζει για την ισοφάριση, και την Τροχαία να είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 90′ ο Καραγιάννης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, ενώ στο 90+4′ μετά από ασίστ του Κουκοβίνη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο διεθνής Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τον Λυκούργο Τσολακίδη και την Παρασκευή Παντελίδου, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος.

ΤΡΟΧΑΊΑ ΑΘΗΝΏΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Κουτσογιαννούλης, Δαούτης, Μανέτας, Στεφανής, Μπούρης, Καραγιάννης Χρ,, Κουκοβίνης, Καραγεώργος, Μανάλης, Καραγιάννης Ηλ., Παπαχρήστος.

Αναπληρωματικοί: Κατράνας, Λεονταρίδης, Λάβδας, Γκιόλας, Λαγγουράνης, Μυλωνάς, Στρέμπας, Μητράκος, Καλλής.

ΥΑΒΕ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μπακόλας, Αλεξίου, Κοθράς, Κόκκαλης, Κομνηνάκης, Παπανδρέου, Κοντιζάς, Καρακάσης, Χαραλάμπους, Τζανέτος, Φέκας.

Αναπληρωματικοί: Τσίτσαρης, Ταμπάκης, Μπλίκας, Μπαξεβάνης, Κωστούλας, Κοκολογιάννης, Αντωνόπουλος, Γραμμένος, Γαβριήλ.

Πριν από τον τελικό, έγινε και ο μικρός τελικός μεταξύ της ΥΑΤ και του ΑΤ Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης. Η κανονική διάρκεια έληξε με 1-1, με γκολ των Πεχλιβανίδη και Φασούλα. Στα πέναλτι η ΥΑΤ επικράτησε με 7-6 και κατέκτησε την τρίτη θέση.