Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΑΟ Καραβάς πέρασε από τους Ορυζόμυλους στα πέναλτι την Ελλάδα μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι

( 1-1 κ.δ. 3-3 παράταση, 5-6 στα πέναλτι)

Published

on

Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου με διακυμάνσεις στο σκορ ο ΑΟ Καραβάς επικράτησε στα πέναλτι της Ελλάδας Ποντίων  στους Ορυζόμυλους με  5-6!!!

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και η παράταση 3-3 .

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Νικολόπουλο , αλλά  οι Πόντιοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο  39’ με τον Τσαγκάρη.

Στην επανάληψη  δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο και το παιχνίδι οδηγήθηκε  στην παράταση  , όπου  ειδικά στο β’ μέρος είχαμε συγκλονιστική εξέλιξη .

Στο 105’ πάλι ο Τσαγκάρης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά οι παίκτες του Λευτέρη Βασιλειάδη  με πάθος , μέσα σε ένα πεντάλεπτο γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα των Σελμανάι στο 111’ και  του Λένγκα στο 116’ πήραν και πάλι το προβάδισμα. Όμως  οι γηπεδούχοι είχαν  το σθένος να ισοφαρίσουν στο 119’  με τον Λουκά .

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στη  διαδικασία των πέναλτι .Εκτελέστηκαν συνολικά 12 !!. Με τους παίκτες του Καραβά να σκοράρουν και στα έξι που εκτέλεσαν ( Ατματσίδης,  Στρέφι,. Μύρκος, Ντάφλας, Λίτσι, Σελμανάι)  και να παίρνουν την σπουδαία πρόκριση .

Από την άλλη πλευρά η Ελλάς Ποντίων του Νίκου Παπαρούνη σκόραρε και στα πέντε που εκτέλεσε  αρχικά. Ευστόχησαν οιΤσαγκάρης, Τρίψας, Λουκάς , Μηλιώνης , Τζουμανάι  . Αστόχησε στο τελευταίο  ο Τσιρκινίδης που δεν μπόρεσε να  νικήσει τον γκολκίπερ  Λέτσο που με την απόκρουση αυτή χάρισε την πρόκριση στον ΑΟ Καραβά.

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Σακελλαρίου , Μαρτίνος, Κοντοχρήστος( 109΄Τζουμανάι) , Γαλάνης, Μηλιώνης, Λουκάς  Τσαγκάρης, Μπατής(98’ Αποστολόπουλος) , Τσιρκινίδης, Ηλιάδης Σ.( 61’ Τρίψας) , Ηλιάδης Κ.( 107’ Σιμονιάν)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Λέτσο, Στρέφι, Μύρκος, Λένγκα, Κορακιανίτης( 53’ Κερίμ) , Παπασπύρος(105’ Λίτσι ) , Νικολόπουλος(76’ Σελμανάι) , Ντάφλας, Καταβατής( 69’ Κιάφα) , Ατματσίδης, Χονδρουδάκης( 46 ‘ Μουρελάτος)