Connect with us

slideshow

Ο Πανερυθραϊκός το κύπελλο ερασιτεχνών – Ξύλο και δεκάλεπτη διακοπή!

Published

on

Ο Πανερυθραίκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς νίκησε τον Ερμή Κιβερίου με 2-1 και σήκωσε άλλη μια κούπα την φετινή σεζόν. Το ματς στιγματίστηκε στο τέλος από επεισόδια μεταξύ  ποδοσφαιριστών εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος τους με τους εμπλεκόμενους να έρχονται  στα χέρια και στην συνέχεια να δημιουργείτε σύρραξη, ο διαιτητής Νεοφυτιάδης έδειξε τέσσερις κόκκινες κάρτες, δύο για κάθε ομάδα. Από τον Πανερυθραϊκό αποβλήθηκαν οι Μολφέσης και Γκόλιας, ενώ κόκκινη από τον Ερμή είδαν οι Κοζιώτης και Φίλης.  Στο σημείο αυτό ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε το ματς για δέκα λεπτά. Η Ένταση συνεχίστηκε  και μετά την λήξη ακόμη και στην απονομή του τροπαίου.

Ακόμη μια κούπα σήκωσε η ομάδα του Πανερυθραϊκού τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε 2-1 του Ερμή Κιβερίου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα της Ερυθραίας άνοιξε το σκορ στο 7’ με  πλασέ του Τσίπρα (1-0).

Στο δεύτερο μέρος οι Κυπελλούχοι Αργολίδας ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 52’ ο Μπεξής ισοφάρισε σε 1-1. Η χαρά του Ερμή δεν κράτησε  για πολύ, καθώς στο 55’ ο Παπάζογλου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς (91’ Μίχος/102’ Πήδουλας), Λάσκαρης, Τσίπρας (81’ Γιαννόπουλος), Αντωνιάδης, Παπάζογλου

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Διαμαντής (46’ Δρούλιας), Δρούγκας, Φίλης, Σελής, Κατζάς (77’ Βαβουλέτος), Καλυβόπουλος, Μπάρδης (72’ Κεχαγιάς), Μπεξής, Δημάκος, Σαρρής

panerithraikos-45

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply