Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση το Καματερό

Published

on

Εκκωφαντικά προκρίθηκε στους ‘8’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ το Καματερό που επικράτησε εντός έδρας 3-0 του ΑΟ Γλυφάδας. Πρόκειται για μία από τις εκπλήξεις της συγκεκριμένης φάσης, καθώς χωρίζει μια κατηγορία τους δύο συλλόγους. Οι ‘νερατζούρι’ ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και σε συνδυασμό με την αποβολή του Μουσάι λόγω δεύτερης κίτρινης στο 36′ για αντικανονικό μαρκάρισμα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους. Στο 39′ ο Παναγιωτόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με μακρινό σουτ που δυσκόλεψε τον Μωραΐτη, ενώ λίγο νωρίτερα ο Ανδριόλας εξουδετέρωσε δύσκολα σουτ του Παντελή. Στο δεύτερο ημίχρονο, το Καματερό συνέχισε να απειλεί και να είναι γρήγορο στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 51′ έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Βασιλείου με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 3-0 στο 59′ πλασάροντας τον εξερχόμενο Μωραΐτη έπειτα από κάθετη του Τσιριγώτη. Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και μοιραία ο ρυθμός έπεσε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Νικολάου Σ., Γούναρης Π.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Μποζάς (46′ Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος, Παναγιωτόπουλος (70′ Σαβοϊδάκης), Τρακόσης, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (75′ Κοντόσταυλος), Λέκκας.

Γλυφάδα (Νίκος Κοτσωβός): Μωραΐτης, Τσιτοφώτος, Κόκκαλης, Παϊκόπουλος, Σκαμπαρδόνης, Μουσάι, Παντέλης (46′ Παπακωνσταντίνου), Αραμπατζής (46′ Δωματιώτης), Ψαρράκης, Κατσίβελας (60′ Καραχαλίδης), Φερεντίνος.