Connect with us

7ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-Τριγλία Ραφήνας 2-0

Published

on

Χάρις σε γκολ των Κονσταντίνοφ στο 20′ και Ντούμου στο 50′ ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Στο ματς μπήκε καλύτερα η Τριγλία και έφτασε κοντά στο γκολ στο 10′ με τον Κότσι. Στ 20 ‘εγινε το 1-0 με τον Βούλγαρο επιθετικό που βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του μετά από ωραίο φάουλ του Μάνιας. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πολυκρέτης πάσαρε στον Κονσταντίνοφ όμως ο Ιωσήπου τον πρόλαβε.

Στο β’ μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με τους φιλοξενούμενους να έχουν ακλή στιγμή στο 49′ με τον Αμπντουραχμάνι με τον Ντούμο στο 50′ να κάνειτ ο 2-0. Στο 84′ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση όμως η κεφαλιά του Κεφάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις ο Λούκας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Γκίκα, Μπιρμπίλη, Λούκα, Ζέλιος, Κεφαλάς (90′ Δρόσος), Μάνιας, Κονσταντίνοφ (65′ Αγοραστός), Πολυκρέτης, Περιάλης, Ντούμος (73′ Καμπόσος)
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Καραγιάννης (86′ Ζαφειρόπουλος), Τσακίρης, Μητσόπουλος, Κότσι, Κατσαβριάς (46′ Αρώνης), Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας, Ινγκλαντίν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply