Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Κρατάω το αποτέλεσμα (video)

Published

on

Ικανοποιημένος από την νίκη που πανηγύρισε η ομάδα κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών, Μανώλης Παπαματθαιάκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε: Όλα τα παιχνίδια έχω πει ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολα και ειδικά για εμάς τις ομάδες εκτός Αθηνών. Νομίζω ότι επαληθεύτηκε και σήμερα αυτό. Χωρίς να έχουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Θεωρώ ότι πετύχαμε μια πανάξια και σπουδαία νίκη. Την λέω σπουδαία γιατί βαθμολογικά μας δίνει μια ανάσα σε σχέση με τις ομάδες που κινδυνεύουν και ακολουθούν από πίσω μας για να παραμείνουν στην κατηγορία. Κρατάω το αποτέλεσμα, σημαντικό, σίγουρα για εκτός έδρας παιχνίδι θα μπορείς να βελτιώσεις περισσότερα πράγματα σαν ομάδα και εάν θέλεις την προσωπική μου άποψη είδα μια ομάδα τον Άλιμο, που παρά το νεαρό της ηλικίας, προσπάθησε έπαιξε μας δημιούργησε κάποιους κινδύνους αλλά μπορώ να πω ότι τα γρήγορα γκολ που πετύχαμε ήταν πολύ σημαντικά για εμάς στη διαχείριση του παιχνιδιού και να κερδίσουμε αυτό το πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας’.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει παρακαταθήκη αναφορικά με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα εκτός έδρας, ο Κρητικός κόουτς είπε:

Όλα τα ματς εκτός έδρας για εμάς είναι σημαντικά. Είτε παίζουμε με τον Φωστήρα είτε με τους Τράχωνες Αλίμου νομίζω ότι είναι σημαντικά. Χρειαζόμαστε βαθμούς και εκτος έδρας και μακάρι το σημερινό παιχνίδι να μας δώσει την ώθηση να πάρουμε κι άλλου τόσο σημαντικά τρίποντα όσο κα το σημερινό.