Connect with us

4ος Όμιλος

Προβλήματα στην Προοδευτική

Published

on

Αγώνα δρόμου καταβάλλουν στην Προοδευτική για τους τραυματίες  ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη την Κυριακή.

Ο Γιακούπι δεν προπονείται καθόλου και λογικά η συμμετοχή του θα πρέπει να αποκλειστεί, ενώ οι Λέκκας και Τσαφταρίδης γυμνάστηκαν μόνοι τους ελαφρά .

Με δεδομένη την απουσία των τιμωρημένων από πέρυσι Μπέλερη και Γκαϊδατζή οι Κορυδαλλιώτες θα παραταχθούν στο ντέρμπι με σημαντικές απουσίες.

*Χθες βράδυ η διοίκηση παρέθεσε συνεστίαση στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

* Από σήμερα το απόγευμα 5-9 θα διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εργοτέλη από το ταμείο του γηπέδου.

* Η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί τον διακεκριμένο ιατρό Βασίλη Χριστοφορίδη για τις τεράστιες υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς στην ομάδα.

*Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των υπευθύνων της ακαδημίας του συλλόγου με τους γονείς  των αθλητών.

Κύριος ομιλητής ο υπεύθυνος των υποδομών Πάρης Ανδράλας που αναφέρθηκε στην φιλοσοφία που διέπει την ακαδημία της Προοδευτικής και τον τρόπο λειτουργίας της .

Μετά το εφηβικό τμήμα που ξεκίνησε με τον Βασίλη Σπέρτο στις  25/8, ξεκίνησαν χθες και τα υπόλοιπα τμήματα. Το παιδικό με τον Στεπάν Αταγιάν, το προπαιδικό με τον Άγγελο Χόρτσα, τα Τζούνιορ Α με τον Γιάννη Μαρινάκη, τα Τζούνιορ Β   με τον Παύλο Πιπεριά και τα προτζούνιορς-αστεράκια με τον Βασίλη Σπέρτο .
* Εγγραφές  για όλα τα τμήματα γίνονται καθημερινά 4-7 μμ  στα γραφεία των  ακαδημιών( θύρα5)  στην Γραμματέα κ. Βάσω Καλαμάκη.