Connect with us

4ος Όμιλος

Προοδευτική από τα παλιά, 4-1 σάρωσε το Αιγάλεω

Published

on

Μια Προοδευτική βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν της. Ομάδα υψηλών προδιαγραφών που με το ξεκίνημα των μπαράζ έδειξε τον παλιό καλό εαυτό της και θύμισε παλιές καλές εποχές. Ακόμα και οι 3000 φίλαθλοι της που κατέκλυσαν το γήπεδο μας θύμισαν περασμένες δεκαετίες .

Το σαρωτικό 4-1 επί του Αιγάλεω όχι μόνο δεν είναι υπερβολικό ., αλλά το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις .

Οι Κορυδαλλιώτες στημένοι σωστά στον αγωνιστικό χώρο επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους που παρουσιάστηκαν αρκετά νευρικοί κι ασύνδετοι.

Ούτε οι Προοδευτικάνοι δεν περίμεναν τόσο κακό το Αιγάλεω. Το οποίο σημειωτέον δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία στο παιχνίδι. Ακόμα και το γκολ που πέτυχε , μπήκε με σουτ έξω απο την περιοχή .

Από την αρχή φαινόταν καθαρά ότι η Προοδευτική θα υπερτερούσε . Και ενώ στο 5’ το σουτ του Ατματσίδη πέρασε μόλις άουτ , στο 20’ ο ίδιος παίκτης με κεραυνό έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Τριανταφύλλου.

Στο 37 ήλθε η ισοφάριση . Ο Πασσάς με μακρινό σούτ αιφνιδίασε τον Μένιο που άργησε να πέσει.

Λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου ο Τζανέτος με βολίδα έξω από το ημικύκλιο « έπιασε στον ύπνο » τον Τριανταφύλλου που φέρει ευθύνη κια γι’ αυτό το γκολ.

Οι « βυσσινί» μπήκαν φουριόζικα και στην επανάληψη . Στο 53’ ο Ατματσίδης που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του προχώρησε γρήγορα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή « έστρωσε » στον Μαναριώτη που εξ επαφής πλάσαρε σημειώνοντας το τρίτο γκολ για την ομάδα του.

Η «χαριστική βολή» για το Αιγάλεω ήλθε στο 64’. Μετά από μπαλιά « ποίημα » του Τζανέτου ο Ζελέκου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 4-1 .

Στο 88’ η Προοδευτική έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιακούμπι με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά ( 83’,88’)

Απο την Προοδευτική δεν υστέρησε κανείς . Κορυφαίος ο Ατματσίδης και απροσπέλαστο το κεντριοκό αμυντικό δίδυμο Παπανικόλας, Ζίζηλας Πολύ καλή δουλειά και οι Τζανέτος , Μπέλερης .

Αντίθετα από το Αιγάλεω δεν ξεχώρισε κανένας. Η απόδοση όλων κυμάνθηκε κάτω του μετρίου . Και σε αυτό συνετέλεσε , η επικράτηση ,κατά κράτος, των αντιπάλων τους…

Ο διαιτητής Μιχαηλίδης από την Βοιωτία αντιμετωπίστηκε με κακοπιστία από τους φιλοξενούμενους . Έκανε κάποια λάθη στο α’ μέρος , αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ήταν άριστος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπέλερης ( 71’ Σαμαράς) , Γιακούμπι, Ζαχαράτος( 74’ Τσίτσης) , Μαναριώτης( 61’ λ.τρ. Ζελέκου) , Τζανέτος. Ατματσίδης .

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Μηλιώνης ( 69’ Θεμελίδης) Παπαθανασίου, Λοϊζίδης( 57’ Μεχμέτογλου), Σταύρου, Ρούσσος( 57’ Κοντιζάς) Πασσάς, Κοκιναράς