Connect with us

7ος Όμιλος

Σημαντική κίνηση από ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον εκπαιδευτικό οργανισμό HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ με στόχο την από κοινού προσπάθεια βελτίωσης της εκπαίδευσης και μόρφωσης των παιδιών που παρακολουθούν αμφότερους τους οργανισμούς.

Τα κύρια σημεία της συνεργασίας σε πρώτη φάση εστιάζονται στα εξής:

  1. Συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.
  2. Προσφορά υποτροφιών σε αθλητές και μαθητές εκατέρωθεν.
  3. Αμοιβαίες εκπτώσεις διδάκτρων και εισιτηρίων.

Η συνεργασία αυτή που για πρώτη φορά γίνεται στο Νομό Κορινθίας, θα ενώσει τις προσπάθειες δύο κορυφαίων στον τομέα τους οργανισμών συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της επιμορφωτικής προσπάθειας των παιδιών.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν χθες ο κ. Πλαστήρας Απόστολος, Διευθυντής Σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ και ο κ. Καναβός Θωμάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι, στις εγκαταστάσεις του HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ.

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά την υπογραφή του σχετικού μνημονίου συνεργασίας οι κ.κ. Πλαστήρας και Καναβός επεσήμαναν τα εξής:

κ. Πλαστήρας Απόστολος, Διευθυντής Σπουδών του ΗΕΑ: « Είναι μεγάλη μας χαρά να ξεκινήσουμε αυτή την συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Λουτράκι, που ως αθλητικός σύλλογος ξεχωρίζει στο Νομό Κορινθίας, όχι μόνο για τις αθλητικές επιδόσεις των τμημάτων του αλλά και κυρίως για τον τρόπο οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για δημιουργίας περισσότερων ευκαιριών για γνώση και μόρφωση των νεαρών αθλητών του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ.»

κ. Καναβός Θωμάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Είναι τιμή για τον σύλλογο μας να συνεργάζεται με τον κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό του Ν. Κορινθίας. Πιστεύουμε ότι μέσα από την συνεργασία, που είναι πρωτοποριακή για τα δεδομένα του τόπου μας, θα καταφέρουμε να ανοίξουμε νέους δρόμους προς την εκπαίδευση και μόρφωση των παιδιών του τόπου μας.»

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ, διαπλάθει μαθητές με στόχους, αξίες και ήθος.

Μέσα σε ένα σχολικό περιβάλλον ζεστό και οικογενειακό, καλλιεργείται καθημερινά η κριτική ικανότητα και η σκέψη των μαθητών, εντοπίζονται εγκαίρως και αναδεικνύονται οι δεξιότητες κάθε μαθητή, με στόχο να εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα με γνώσεις, ευαισθησίες και ανθρωπιά.