Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στην αντεπίθεση ο Βασίλης Κατσαρός κατά της Δ.Ε. της Προοδευτικής !!!

« Να κάνετε τις νόμιμες ενέργειες για να απεμπλακεί το όνομα μου αφού φαίνεται πως εγώ είμαι ακόμα πρόεδρος της Προοδευτικής»

Published

on

Άνοιξε το στόμα του για πρώτη φορά ο Βασίλης Κατσαρός και  καλεί τη διοικούσα επιτροπή της Προοδευτικής  να κάνει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες  προ της Δικαιοσύνη και την Περιφέρεια ώστε να απεμπλακεί το όνομα του αφού επίσημα φαίνεται πως ο ίδιος εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του συλλόγου!!!.

Παράλληλα ο κ. Κατσαρός αναφέρει ότι η διοικούσα επιτροπή δεν ορίσθηκε από την Γενική  Συνέλευση ενώ την καλεί να παρουσιάσει τα βιβλία θεωρώντας ότι η παρακράτηση είναι ποινικό αδίκημα.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο Βασίλης Κατσαρός προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Προοδευτικής κ. Σταμάτη Τζιέρη αναφέρει:

«Σας γνωρίζω ότι είμαι μέλος , πρώην πρόεδρος και διοικητικό στέλεχος  του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ , ωστόσο μετά την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του συλλόγου  το έτος 2017 , δεν προβήκατε σε καμία ενέργεια νομιμοποίησης των μετέπειτα διοικήσεων του συλλόγου με αποτέλεσμα τόσο για την Ελληνική Δικαιοσύνη ( Ειρηνοδικείο) , αλλά και την Περιφέρεια να εξακολουθεί να φαίνεται  ότι πρόεδρος του σωματείου είμαι εγώ ο Βασίλειος Κατσαρός.

Επειδή η μετέπειτα διοίκηση  του κ. Νίκου Λεμονή αλλά και εσείς που λειτουργήσατε την ομάδα , δεν πράξετε τα νόμιμα – ειδικά εσείς δεν ορίσατε Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρά αυτοανακηρυχθήκατε « Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή » χωρίς να έχετε πάρει την έγκριση των μελών  του σωματείου ή να σας ορίσουν τα Ελληνικά δικαστήρια , σας καλώ να ορίσετε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και παράλληλα να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέρωση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας .

Παράλληλα να παρουσιάσετε τα βιβλία του συλλόγου στα γραφεία του συλλόγου προς ενημέρωση , διότι η παρακράτηση από μέρους σας συνιστά ποινικό αδίκημα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση σας καθιστώ υπεύθυνους για ότι συμβεί στο σωματείο, αλλά και για ότι μπορεί να προκύψει προς το πρόσωπο μου και δεν θα μου αναλογεί.

Τέλος επιφυλάσσομαι για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια που θα μου επιτρέπει ο νόμος »

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσαν και οι Μπέλιας , Σιδερόπουλος στην Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές της Ελλάδας Ποντίων  ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί και τη νέα περίοδο. Πρόκειται για τα δυο βασικά στόπερ  τον 25χρονο Αντώνη Μπέλια και τον 28χρονο Χάρη Σιδερόπουλο.

Και οι δυο είχαν πολύ καλή παρουσία την χρονιά που πέρασε .

Όπως μας είπε ο  πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Φούντας , σκοπός της διοίκησης αλλά και του προπονητή Μιχάλη Γρίμπιλα που παρέμεινε και φέτος, είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και στη συνέχεια θα γίνουν μερικές απαραίτητες προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα

Continue Reading

stoplekto

Γ. Καλαϊτζής: «Αποχωρώ πικραμένος…»

Published

on

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Κερατσινίου έκανε γνωστή με επιστολή που απέστειλε αποκλειστικά stoplekto.gr ο Γιάννης Καλαϊτζής. Ο πετυχημένος προπονητής, που φέτος προβίβασε τον Αστέρα στην Α’ Κατηγορία φανερά απογοητευμένος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση στην παρακάτω επιστολή:

«AΠΟΧΩΡΩ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!  Φέτος στον Αστέρα Κερατσινίου ζήσαμε μια απίστευτη Χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και ανατροπές , κάναμε ένα μικρό θαύμα . Εγώ σαν προπονητής οδήγησα την ομάδα Μετά από 23 χρονιά ξανά στην Α’ κατηγορία και πέτυχα τον στόχο που από την αρχή είχα : Την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Έχω λογούς …. να είμαι στεναχωρημένος , να είμαι απογοητευμένος , να είμαι πικραμένος… Πριν λίγες μέρες διάβασα την ανακοίνωση της ομάδας περί αναβολής την Φιέστας ανόδου και ταυτόχρονα την προκήρυξη για Γ.Σ στις 19/6. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάποια λύση στην Γ.Σ που έρχεται και να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Είμαι υποχρεωμένος κάτω από αυτές τις συνθήκες να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τον σύλλογο.

Ευχαριστώ πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές μου που ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ στα μπαράζ και πέτυχαν κάτι που πριν φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός ! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Γιάννη Μαντζουράνη και Τάσο Τερζάκη που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτήν την επιτυχία .  Ευχαριστώ Την Διοίκηση που το καλοκαίρι του ’18 με επέλεξε για την ομάδα και πιστεύω τους δικαίωσα γιορτάζοντας τα 90 χρονιά του συλλόγου με άνοδο .  Κύριε Κωστούλη Γιάννη υποψήφιε βουλευτή εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές , θα περιμένω νέα σου.  Θέλω να σταθώ όμως σε έναν άνθρωπο Τον ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ που προσπάθησε όσο κανένας άλλος παράγοντας μέσα στην ομάδα να ισορροπήσει καταστάσεις , ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις , διέθεσε πολύ χρόνο χρόνο και χρήμα ΗΛΙΑ σε ευχαριστώ για όλα . ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..

Με εκτίμηση Καλαϊτζής Ιωάννης».

Continue Reading

LIKE