Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στις 22/8 πρεμιέρα οι Λέοντες Καμινίων 

Published

on

 

Στις 22/8 οι Λέοντες Καμινίων θα ριχτούν στη μάχη της σκληρής προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Το αντρικό τμήμα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων υπό την καθοδήγηση των Φλέγγα και Κοζακόπουλου, με τον τελευταίο να είναι υπεύθυνος και στις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίας ξεκινούν και εκείνες την ίδια μέρα και αρκετά ανανεωμένες.

Έχοντας κρατήσει το βασικό περσινό κορμό σε συνδυασμό με την προσέλευση κάποιων καινούριων παικτών είναι σίγουρο ότι στο καινούριο πρωτάθλημα οι Λέοντες θα παρουσιαστούν ιδιαιτέρως ενισχυμένοι, κάτι το οποίο δήλωσε και στη στήλη ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Γιάννης Ηλίας.

Μάλιστα, φέτος η ομάδα αναπτύσσεται, καθώς θα δημιουργηθεί και  γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου μαζί με ακαδημίες και για αυτό το λόγο από τις 22/8 από τις 6-8.00 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται καθημερινώς(εκτός από Σαββατοκύριακα) στα γραφεία των Λεόντων για εγγραφές. Παράλληλα ο σύλλογος θα ιδρύσει και τμήμα γυναικείου βόλεϋ όπου υπεύθυνες έχουν οριστεί οι κυρίες Λελετζόγλου(6978232984) και Μουρίκη(6986742322) , οι οποίες έχουν αναλάβει το κομμάτι της στελέχωσης του τμήματος.