Connect with us

4ος Όμιλος

Τζιβίλογλου: ”Η Ρόδος θα τερματίσει στην πεντάδα”

Published

on

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τη Ρόδο αφού το ατυχές αποτέλεσε απέναντι στην Κηφισιά (1-4) στο νησί και η αποχώρηση του Μάκη Ντουρουτλή από την προεδρία, πλήγωσαν και έριξαν τη ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος στα… τάρταρα. Το… νεκρό διάστημα πριν αναλάβει την ηγεσία των ‘Ελαφιών’ ο κ. Αυγουστίνος ήταν δύσκολο με τους νησιώτες να προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν κάτι που έγινε και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην ομάδα του Σάββα Ορφανίδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Ένας εξ αυτών ακούει στο όνομα Ευτύχης Τζιβίλογλου, με τον έμπειρο βράχο να αποτελεί σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι της νησιώτικης ομάδας. Η ηγετική παρουσία του, οι αρετές του αλλά και η γκολάρα που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών που θέτει υποψηφιότητα για το τέρμα της χρονιάς, αποτελούν τις καλύτερες αποδείξεις για τους… άπιστους και για εκείνους που αμφισβητούν την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος μέσω δηλώσεων του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής λέγοντας:
Μετά και την αλλαγή της διοίκησης βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο αφού όλα λειτουργούν με τον τρόπο που χρειάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτα’.

Ερωτηθείς πως θα πρέπει η ομάδα του να διαχειριστεί την ήττα από τον Ιωνικό ,ο βράχος της Ρόδο πρόσθεσε: Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να μην τις επαναλάβουμε και να κοιτάζουμε από εδώ και στο εξής κάθε ματς ξεχωριστά’. 

Αναφερόμενος στη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του ο Ευτύχης Τζιβίλογλου έβαλε υψηλά τον πήχη κάνοντας λόγο για πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα δίνοντας ‘σύνθημα αντεπίθεσης”: Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα’ ήταν το σχόλιο του.