Connect with us

7ος Όμιλος

Χρυσό βαθμό στο φινάλε ο Αρης Σκάλας, 1-1 με τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Εναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή πήρε ο Αρης Σκάλας, που λίγο πριν την εκπνοή κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Αγιο Ιερόθεο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία  στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά στάθηκαν άτυχοι έχοντας και δύο δοκάρια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάκεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, και δικαιώθηκαν στο τέλος.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, το σκορ άνοιξε στο 72΄. Ο Αγιος Ιερόθεος κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, με τον Αργυρίου να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Στο 78΄το δυνατό σουτ του Συρεγγέλα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τοπουζλή, και στο 90΄ήρθε η ισοφάριση. Ο Ζορμπάς από αριστερά σέντραρε, και ο Μανωλάκος με δύσκολο πλασέ από πλάγια έκανε το 1-1. Λίγο έλειψε ο Αγιος Ιερόθεος να πάρει τη νίκη στο 90+2΄αλ΄΄α η κοντινή κεφαλιά του Συρεγγέλα σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Παχατούρας, Πλουμάτος, Κατσούλης, Χατζηλάμπρος, Μαρτίνος, Αλεξίου, Ζαφειράκης (58΄Συρεγγέλας), Σάσσαλος (90΄Χρήστου), Αργυρίου, Κοτόφ (79΄Αντωνόπουλος Π.), Κομνηνός (58΄Αντωνόπουλος Β.).

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ: Τοπουζλής, Λάτσης (79΄Σταυρόπουλος), Χρήστου, Μανωλάκος, Ιατρού, Ζορμπάς, Λεϊμονίτης, Εμέκα (29΄λ.τ. Ξιφαράς), Σταμόγιαννος, Γουώρντεν, Σαραντόπουλος (79΄Παναγιωτακάκος Π.).