Connect with us

4ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος: Ανεβαίνει επίπεδο με Σούφλα

Published

on

Ισως αποτελεί την ομάδα, εκτός από τον Εργοτέλη, που έχει… κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε παρότι είναι νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική, ο Άγιος Ιερόθεος έδειξε ότι βάση κινήσεων θα επιδιώξει αρχικά να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η προσθήκη του Ζήκου όλα έδειχναν ότι θα ήταν η τελευταία, όμως το… κερασάκι στην τούρτα δεν είχε μπει. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ακόμη μια ενέργεια αυξάνοντας την ποιότητα στο μέγιστο βαθμό αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία δυο χρόνια στην Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον 28χρονο, Αλέξανδρο Σούφλα ο οποίος  ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε διακαή πόθο τόσο του τεχνικού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη με τον οποίο είχαν συνεργασία στον Εθνικό όσο και του αντιπροέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Ρούσσου, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να συμφωνήσουν.

Με αυτή την κίνηση, οι ‘κιτρινόμαυροι’ αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή αφού ο Σούφλας να υπενθυμίσουμε οτι αποτελούσε τα τελευταία δυο χρονια τον πρώτο σκόρερ του Εθνικού Πειραιά. Αναλυτικά, η ανακοινωση

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Σούφλα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κυρίως πίσω από τον επιθετικό. Η δημιουργικότητα, η άριστη τεχνική κατάρτιση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του γεγονός που έκαναν τη διοίκηση να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας αυξάνοντας τις επιλογές του τεχνικού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξης. Ο γεννημένος στο Ελσίνκι της Φιλανδίας Σούφλας έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα του Ατρόμητου Αθηνών ενώ ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Χαλκιδόνας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Φωστήρας, Απόλλωνα Σμύρνης, Προοδευτική, Νίκη Βόλου και Θρασύβολος για τον διεθνή με την ομάδα νέων της Φιλανδίας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Εθνικός Πειραιά όπου αγωνίστηκε τα τελευταια τρία χρονια ενώ αναδείχθηκε δυο φορές πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Σούφλα και του εύχεται κάθε επιτυχία’.

***Στη φώτο αποτυπώνεται από αριστερά το νέο απόκτημα, Αλέξανδρος Σούφλας και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Ρούσσος.