Connect with us

slideshow

Άγριο ξύλο στο Μενίδι..0-0 με Παλλαυρεωτικό..

Published

on

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την ένατη αγωνιστική του Γ3 ομίλου της ΕΠΣΑΝΑ, ανάμεσα στο Μενίδι και τον Παλλαυρεωτικό διεξήχθησαν σκηνές που δεν τιμούν τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα εκείνη των γηπεδούχων. Όπως καταγγέλλει η πλευρά των φιλοξενούμενων, παίκτες και μια μερίδα φιλάθλων επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Παλλαυρεωτικού, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να χτυπήσουν σοβαρά. Πρόκειται για τον Σπυρόπουλο Κ., του οποίου άνοιξαν τα χείλια, του γενικού γραμματέα Ιωάννη Πασχάλη, που χτύπησε στα πλευρά και ο Μέρκο, που έχει χτυπήσει πιο σοβαρά από όλους στα σαγόνια. Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε 0-0, με το Μενίδι να έχει την καλύτερη ευκαιρία στην συνάντηση, αφού ο Μαβίλης στο 80′ σημάδεψε το δοκάρι του Καραγιάννη. Η ομάδα του Λαυρίου ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε στο 50′ ο Σπυρόπουλος Κ., αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη. Διαιτητές ήταν οι Βάκκας, Τζαφόλιας Β. και Ζέρβας.

 

ΜΕΝΙΔΙ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Πιρίκλος, Τσιριγόπουλος, Πανταζής, Βλαβιάνος(57’Μυρισκλάβος), Μαβίλης, Ιορδανίδης(68′ Κωνσταντινίδης), Μπάρλος(78′ Γιαννακουδάκης), Κατσίφης, Ζανέτος

 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Σπυρόπουλος Κ., Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Πίσαρης, Κούσουλας(55′ Ηλίας), Νικολαΐδης(65′ Γιαννουζάρης), Ασλάνι, Θεοφανίδης, Κυριακίδης(67′ Μέρκο)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply