Connect with us

4ος Όμιλος

Άλωσε τη Σαντορίνη ο Ιάλυσος!

Published

on

Μετά από δυο αγωνιστικές ο Ιάλυσος επέστρεψε στις νίκες και στη Ρόδο με το… χρυσό τρίποντο αφού νίκησε στη Σαντορίνη τον Πανθηραϊκό με 0-2 και έφτασε τους 21 βαθμούς και την 8η θέση μετά από 19 ματς. Το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και αφού πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων από το α’ μέρος στη συνέχεια με σωστή αμυντική τακτική κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος.

Από την, άλλη ο Πανθηραϊκός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό μένοντας στους 19 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 3′ όταν ο Ζώντος έκανε κακό διώξιμο, η μπάλα χτύπησε στο Δελαπόρτα και κατέληξε στα δίχτυα του Πανθηραϊκού με τον Ιάλυσο να παίρνει νωρίς το προβάδισμα. Στο 14′ ο Ζώνας σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν το σουτ στο Μπακάλη στο 23′ και το φάουλ του Λούκα στο 31′.

Στο 45′ έγινε το 0-2, οταν ο Μπαρόζο εκμεταλλεύτηκε το λαθος στην άμυνα του Πανθηραϊκού και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ με τον Ζώνα στο 47′ να γυρίζει τη μπάλα η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Χειμωνέττου. Στο 58′ ο Κορτσινίδης έκανε το σουτ με τον Αρχοντούλη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, ενώ στο 62′ ο Λαζαρίδης έκανε τη σέντρα που πέρασε από πολλά σώματα.

Στο 68′ ο Ιάλυσος είχε καλή στιγμή με τον Παφιάκη να σουτάρει και τον Ζωντό να μπλοκάρει. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 93′  ο Ζώνας αστόχησε από πολύ κοντά για τον Πανθηραϊκό.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκα (80′ Παπίτσας), Μπομπονάκης, Μπακάλης, Φύτρος (69′ Σαββιδης), Λαζαρίδης, Ζώνας, Γιόνδης, Κρίτσας (46′ Περιάλης).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αχειμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Σπάρταλης (78′ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας (60′ Παπασπύρος), Ρίκκα, Μπαρόζο (73′ Αλιατίδης), Καρπαθάκης.