Connect with us

4ος Όμιλος

Άλωσε τον Άλιμο ο Ιωνικός

Published

on

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ιωνικού από τον Άλιμο αφού η ιστορική ομάδα της Νίκαιας μπροστά σε 400 φιλάθλους που σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς έδωσαν το παρών στο γήπεδο, επικράτησε με 2-1 του τοπικού ΑΟΤ. Το συγκρότημα του Λευτέρη Βασιλειάδη ρέφαρε την ήττα που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική στη Νεάπολη από τον Ηλυσιακό επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρότι παρουσίασαν αξιόμαχο πρόσωπο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα μένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς βαθμό. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 8′ ο Γιώργος Ντούλιας με σουτ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν λίγο την πίεση τους και είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια όμως το σουτ του Σάμιου δεν κατέληξε στα δίχτυα. Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με γκολ, με τον Αλέξανδρο Καραχάλιο με κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Κυριακίδη να γράφει το 2-0. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 88′ με τον Πετούση.

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας): Αμουτζάκης, Γοργάκης, Κόπελας (32′ λ. τρ. Κακούτης), Κολινιάτης (72′ Νικολάου), Αφράτης, Σαμιώτης, Καραγιάννης, Χρήστου, Καζαντζής, Σάμιος, Μανωλιάς (62′ Πετούσης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Αρχοντάκης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Αλ. Καραχάλιος (78′ Τσακίρης), Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (74′ Μιχαλακάκος), Γεωργακόπουλος (55′ Αθανασόπουλος).