Connect with us

5ος Όμιλος

“Άλωσε” το Ελ Πάσο ο Άγιος Ιερόθερος- 2-1 στο 90′ τον Εθνικό

Published

on

Νέα νίκη με ανατροπή για τον Άγιο Ιερόθεος και μάλιστα εκτός έδρας. Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού, αν και έμεινε για δεύτερο σερί ματς πίσω στο σκορ, έδειξε ξανά χαρακτήρα και επιβλήθηκε στο Ελ Πάσο του Εθνικού Πειραιά με 2-1 στο 90′.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 32′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαζαρίδη που κέρδισε ο Γκέτση.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι μεταμορφώθηκαν και γύρισαν το ματς. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Κράσι στο 58′, για να κάνει την ολική ανατροπή στο 90′ ο νεοαποκτηθής Ηλιάδης.

Από ένα πέναλτι ζήτησαν και οι δυο ομάδες στο διαιτητή Ανδριανό από την Αχαΐα. Οι Πειραιώτες σε ανατροπή του Τριμμάτη στο 52′ και οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Νομικού στο 71′.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Κατσούλης (56′ λ.τρ. Χαλκίδης), Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (90′ Ξαγοράρης), Γκέτση, Διάκος(37′ λ.τρ. Παυλής), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης (75′ Ντάγκρας).

ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Σιμάκου, Αποστόλου, Μεταλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (82′ Κομνηνός), Μπατής, Κράσι (90′ Μουκίδης Γ.), Χατζηστάμου (64′ Τσερκώνης), Νομικός (73′ Ηλιάδης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ