Connect with us

slideshow

Άλωσε το ΟΑΚΑ ο Αστέρας..

Published

on

Την μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε της ΑΕΚ. Μάλιστα, στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα βρέθηκε αρκετός κόσμος της ΑΕΚ, για να δει από κοντά τα «μωρά» του Βαγγέλη Βλάχου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας. Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» από το πρώτο λεπτό ενθάρρυναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του «Δικέφαλου», με αποτέλεσμα οι παίκτες της «Ένωσης να μπουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο την πρώτη καλή κλασσική ευκαιρία την δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι. Όλα ξεκίνησαν από τον Μπακασέτα, που ξέφυγε από την «κιτρινόμαυρη» οπισθοφυλακή δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου. Η συγκεκριμένη φάση έλαβε χώρα για τον Αστέρα στο 30′. Η ΑΕΚ απάντησε δέκα λεπτά, όταν ο Ταξιάρχης Φούντας έπιασε μία «βολίδα» την οποία μπλόκαρε σταθερά ο Φούλοπ. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει το προβάδισμα με τον Φερνάντεζ στο 63′ που εκμεταλλεύτηκε ασθενής απόκρουση του Κωνσταντόπουλου και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος- Αρκούδας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Κοντοές- Γιάγκο, Λαγός, Γροντής- Κουρέλλας, Φούντας, Παυλής.

 

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ -Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης- Αλβάρες, Κουρμπέλης (46′ Έγκον)- Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος- Μπακασέτας.

 Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply