Connect with us

6ος Όμιλος

“Άλωσε” το Σχιστό ο Πανελευσινιακός, 4-0 το Κερατσίνι

Published

on

Με το ευρύ 4-0 πέρασε ο Πανελευσινιακός από την έδρα του Σχιστού, καταβάλλοντας το μαχητικό Κερατσίνι και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι “ροσονέρι” μετρούν δύο διαδοχικές ήττες.

Μέχρι να προηγηθούν οι “σταχυοφόροι” , το ματς ήταν αρκετά κλειστό. Στο 38′ ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Βεζιρτζόγλου άνοιξε το σκορ για τους Ελευσίνιους και απλοποίησε την κατάσταση για τη συνέχεια. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ρούσση(Κορίνθου), ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός βρήκε ακόμα τρία γκολ με τους Αντωνακόπουλο(54′), Βεζιρτζόγλου(61′) και Ερέρα(72′).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Τάκης Χριστόπουλος): Πίνης, Παϊκόπουλος, Αγγελάκης, Καλτσάς(46′ Τσαμπούρης), Μενδρινός, Ντούνιας(67′ Κοντογιαννάτος), Κωνσταντινίδης, Τζανιδάκης(70′ Θεοδώρου), Πάτσι(67′ Καρβέλης), Τσαγκάρης, Κρέσιτς(67′ Λουβής).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Λάμπρου, Μουσκάι, Μαρής, Μπούσης(67′ Ξενοπανάγος), Λαζαρίδης(67′ Μακρίδης), Ερέρα(77′ Λώλος), Αντωνακόπουλος(77′ Σεκούμπα), Βεζιρτζόγλου.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ