Connect with us

slideshow

Άνεμος αισιοδοξίας στην Προοδευτική

Published

on

Άνεμος αισιοδοξίας στην Προοδευτική μετά την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλή τον επιχειρηματία Βασίλη Κατσαρό

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξης: Πρόεδρος: Βασίλης Κατσαρός . –Α’  αντιπρόεδρος : Δημήτρης  Χόρτσας-Β’  αντιπροεδρος :Νίκος  Λεμονής  . Γεν. διευθυντής : Γρηγόρης Γρηγοριαδης. Γεν. Γραμματέας:  Γιάννης Ταμβάκης-Ειδικός Γραμματεας : Διονύσης Σοφός, Ταμίας Νίκος Βλάμης-Γεν.Αρχηγοί: Παναγιώτης  Παπαχρόνης , Γιάννης Κωνσταντοπουλος Γιάννης .Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου  Κώστας Παπαχρόνης .Υπεύθυνος Μπάσκετ Χριστόφορος Βασιλάτος . Υπεύθυνος  marketing Μιχάλης Βηρίδης. Δημόσιες Σχέσεις Αντώνης  Καρατζής, Σάββας Ατζεμιάν -Υπεύθυνος Τύπου , Διαιτησίας ΕΠΣΠ: Γιώργος  Ψαρρός . Υπεύθυνος επικοινωνίας φιλάθλων – διοίκησης : Φάνης Τζιέρης .

«Και  μόνο από την σύνθεση της διοίκησης καταλαβαίνει κάποιος ότι η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους με κορυφαίο την άνοδο στη Γ’  Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου» δήλωσε ο μέχρι τώρα πρόεδρος και ήδη Α’ Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Χόρτσας και πρόσθεσε:

«Στόχος μας από το καλοκαίρι , ήταν να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της να καθαρίσει το ‘όνομα της  και να απαιτεί στον σεβασμό όλων με σκοπό όποιος  οπότε σκεφτεί να ασχοληθεί με την ομάδα υλικά και δημιουργικά να γνωρίζει ότι όλες οι θυσίες του δεν πέφτουν στο κενό .Τέτοια κίνηση έγινε από τον κύριο Κατσαρό και κάποιους φίλους κ της ομάδας μας οι οποίοι ασχολούνται για πρώτη φορά με τα διοικητικά της Προό .Θέσαμε λοιπόν σε προτεραιότητα την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο με σκοπό την άνοδο καθώς επίσης την τακτοποίηση όλων των οφειλών σε ΙΚΑ και εφορία όπως επίσης και την τροποποίηση του καταστατικού μας για πιο σωστή λειτουργία σε όλα  τα αθλήματα.»

*Ο Κώστας Λαμπαδάριος παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας που έχει διατελέσει  προπονητής σε Πειραϊκά σωματεία είναι πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου των «βυσσινί».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply