Connect with us

slideshow

«Άπιαστη» η Προοδευτική

Published

on

Μέσα σε άριστα αθλητικά πλαίσια η Προοδευτική έχοντας πρωταγωνιστή τον Παπακωνσταντίνου πέρασε και από το γήπεδο της Χαραυγής καθώς έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της ομώνυμης ομάδας με 2-1 στο 85’ και συνεχίζει αήττητη την πορεία της στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Τον αγώνα παρακολούθησαν 350 φίλαθλοι και των δύο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Με το ξεκίνημα του αγώνα η Χαραυγή έχασε μοναδική ευκαιρία στο 6’ με κοντινή κεφαλιά του Ηλιόπουλου να περνάει άουτ. Στη συνέχει οι «βυσσινί» πίεσαν και προηγήθηκαν στον 20’ όταν μετά από μπαλιά του Καρποντίνη ο Παπακωνστανσταντίνου με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-0. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 32’ με ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ του Ηλιόπουλου από 25 μέτρα για το 1-1.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Καλλιγιανίδη που έδινε δυναμικό «παρών» σε όλες τις φάσεις. Στο 55’ ο Παπακωνσταντίνου είχε δοκάρι και στο 68’ η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Χατζηπαππά που ανέτρεψε τον Φώσκολο. Ο τελευταίος νικήθηκε από τον Καλλιγιανίδη από τα 11 μέτρα και το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά.
Ο Καλλιγιαννίδης συνέχισε να κρατάει την Χαραυγή στο παιχνίδι μέχρι το 85’, όπου ήρθε η λύτρωση της Προοδευτικής πάλι από τον Παπακωνσταντίνου. Οι «βυσσινί» κέρδισαν φάουλ (ανατροπή Ζελέκου) πλάγια από την περιοχή της Χαραυγής, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στον πολύ καλό χθες διαιτητή Σπάθα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου με την μπάλα να περνά από πολλά σώματα ναι να αναπαύεται στα δίχτυα του Καλλιγιανίδη για το τελικό 2-1.
ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλλιγιαννίδης, Χέλμι, Μύρκος(60’ Σταύρου), Χατζηπαππάς, Σιδηρόπουλος, Αθανασίου, Τζανάκης(70’ Ροδίτης), Κατσούλας, Δούφας(89’ Γκουγκούδης), Ηλιόπουλος, Γρούνης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ξάνθος, Καλλής(69’ Ζαφειράτος), Αρκούδας(64’ Ανταλής), Ζίζηλας, Καράκαλος, Κολιούσης(81’ Κοσμάς), Παπακωνσταντίνου, Καρποντίνης, Φώσκολος, Μιρτσέα Ζελέκου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply