Connect with us

slideshow

«Άπιαστος » ο Ακράτητος 4-1 τον Άτταλο (φωτο)

Published

on

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι ο Ακράτητος που σάρωσε με 4-1 τον Άτταλο Νέας Περάμου και ξέφυγε 10 βαθμούς από την δέκατη αγωνιστική , χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια ( 10Χ3=30).

Λογικά  αν δεν υπάρξει κάτι το εντυπωσιακό ,τολμούμε   να πούμε από τώρα ότι η πρώτη θέση κρίθηκε ήδη. Γι αυτό και το πανηγύρισαν έξαλλα οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Μαύρο ανάβοντας μάλιστα και καπνογόνα!!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 47 λεπτά καθυστέρηση , αφού δεν προσήλθε ο γιατρός του αγώνα και μετά από συνεννόηση  με την υπεύθυνη ορισμού των ιατρών κ. Λουΐζα Κοσμίδου ήλθε νέος γιατρός και ο αγώνας άρχισε κανονικά. Να σημειωθεί ότι το β΄μέρος έγινε με το φως των προβολέων…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Τσιγγόπουλου 5’, Καλέμι 13’, Παρασίδη 41’ .

Μείωσε ο Μπαγδάτογλου στο 42 με απευθείας εκτέλεση φάουλ .

Και παρόλο ότι  ο Ακράτητος  έμεινε στο 58’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του  Λαβρεντίεβ , στο 92’ ο Κουκούλης με άψογη εκτέλεση φάουλ έδωσε τη «χαριστική βολή » στον Άτταλο γράφοντας το τελικό 4-1.

Καλή η διαιτησία του Βάτσιου

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Αγκάνοβ, Ζησούδης Καράπαπας Λαβρεντίεβ, Πλαβούκος, Λούντζης, Καλέμι( 66’ Χριστοδούλου)  Ντάμπος,  Τσιγγόπουλος( 81’ Κουκούλης)  , Παρασίδης ( 62’ λ.τρ. Καμπέρης)

ΑΤΤΑΛΟΣ: Πορανίδης, Μπαγδάτογλου Κουτσομύτης(90’ Δικράν)  Στάθης, Ευσταθιάδης  Ασλανίδης Φραγκόπουλος, Γκελάι( 66’ Αριστόπουλος) , Μονέ, Κουσίδης  Κουϊμτσίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply