Connect with us

slideshow

Άρεσε η ΑΕΚ παρά τις γκέλες… με Ομόνοια

Published

on

Η ΑΕΚ έπαιξε κάτα διαστήματα πολύ καλά κόντρα στην Ομόνοια και έδειξε ότι εκτός από την ουσία στην Γ Εθνική θα μπορέσει να προσφέρει και θέαμα. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με το πέναλτι του Ντακόλ και το γκολ του Μαρκολίνι μετά την άστοχη έξοδο του Βούρα.

Η ΑΕΚ είχε ένα εξαιρετικό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με το εύστοχο πέναλτι του Ντακόλ αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια που έγινε στο ΟΑΚΑ.

 

Το πρώτο μέρος είχε μέτριο ρυθμό και λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ΑΕΚ απείλησε με το σουτ του Μπρέσεβιτς αλλά δεν είχε άλλες καλές στιγμές.

 

Οι Κύπριοι ξεκίνησαν καλύτερα το δεύτερο μέρος αλλά οι αλλαγές του Δέλλα έδωσαν την ευκαιρία στην Ένωση να κάνει ένα πολύ καλό διάστημα και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

 

Αφού πρώτα η Ομόνοια έχασε ευκαιρίες με τον Γκίκιεβιτς, ο Πόποβιτς στο 75′ κέρδισε πέναλτι και ο Ντακόλ σκόραρε και στο δεύτερο φιλικό που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

 

Ο Ντακόλ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά δεν τα κατάφερε και από ένα λάθος του Βούρα ήρθε στο 81′ η ισοφάριση για την Ομόνοια με τον Μαρκολίνι.

 

Στις καθυστερήσεις οι Κύπριοι άγγιξαν το 1-2 αλλά ο Μπρουκς έχασε τεράστια ευκαιρία. Πρόσωπο του αγώνα ο αγαπημένος των φίλων της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέφσκι (προπονητής στην Ομόνοια) ο οποίος τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα.

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας (82′ Παυλής), Πεταυράκης (66′ Τσουμάγκας), Ρόβας (86′ Παληαρούτας), Σταθάκης (75′ Τζανετόπουλος), Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα (59′ Ποπόβιτς), Πλατέλλας (83′ Τσουκαλάς), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66′ Τσούπρος)

 

Ομόνοια: Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Αλάμπι, Αντράντε, Μπεμπά, Μαργκάτσα, Αγκουιάρ, Τέιλορ, Γκίκιεβιτς, Θεράποντος, Σερφά. Έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο και οι Μενγκόλο, Μπρούκς, Μαρκολίνι, Αλίπιο, Χατζηβασίλης, Φιλιώτης.

newsit

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply