Connect with us

4ος Όμιλος

Άρεσε στο δεύτερο ο Εθνικός

1-1 στο φιλικό με την Κ20 του Πανιωνίου

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι τουΕθνικού  με αντίπαλο την Κ20 του Πανιωνίου σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Τζιτζιφιών..

Ήταν ένα ματς στο οποίο το πρώτο ημίχρονο δεν ικανοποίησε τον προπονητή κ.Χατζηαλέξη σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου με κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα η ομάδα έβγαλε καλύτερο πρόσωπο…Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Ντόντα(30 Ντούση),Χαλκιά,Ξενιτόπουλο,Χέλη ,Μπένα,Σαμιώτη,Πολυχρονίδη,Σάμιο, Γκορόγια,Παυλόπουλο και Παυλάκη..

H κούραση από την προετοιμασία αλλά και η δύναμη που επέδειξαν οι νεαροί “κυανέρυθροι” τους έφερε μπροστά στο 16ο λεπτό με δυνατό σουτ λίγο έξω απο το όριο της περιοχής.,.

Από κει και πέρα, ο Εθνικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι κυρίως με πρωτοβουλίες των Σάμιου και Παυλάκη και όταν στο 43 , ο Ντούσης απέκρουσε εις διπλούν τις επιθετικές ορέξεις των παικτών του Πανιωνίου ,στο 45 ,ήρθε η “κυανόλευκη” απάντηση.. Ο Μπένα έδωσε για τον Παυλάκη που άλλαξε την μπάλα με τον Παυλόπουλο , ο οποίος του ξανάδωσε τη μπάλα και ο Παυλάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-1..

Στην επανάληψη, ξεκίνησαν οι: 

 

Ντούσης(83 Ελθίνι),Τσαραούσης,Γερόλυμος,Μακρής,Μπένα,Φέτσης,Σούφλας,Λύγκος,Μαναλης,Σάμιος(83 Πίσσας) και Σταφσουλάι(83 Ελ Κάντι) , με την μπάλα να “κυκλοφορεί” καλύτερα …Ετσι, στο 52 , ο Τσαραούσης απο πλεονεκτική θέση και μέσα δεξιά , αστόχησε ,ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Σούφλας είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι.. Στο 68, ο Μάναλης έπιασε μονοκόμματο σουτ ύστερα απο πάσα του Σάμιου απο δεξιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι…Ιδια κατάληξη είχε και η φωτοβολίδα του Φέτση στο 69, ύστερα απο ξεκίνημα ατομικής ενέργειας απο τον Λύγκο ο οποίος “έσπασε”στον Σάμιο που με τη σειρά του έδωσε στον Φέτση ο οποίος στάθηκε άτυχος ..Στο 88, ο Ελθίνι πραγματοποιήσε ωραία απόκρουση σε τετ α τετ με αντίπαλο…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply