Connect with us

slideshow

Άρχισε να κάνει νερά…ο Φλωρίδης!

Published

on

Ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας εξέδωσε ανακοίνωση δημοσιοποιώντας τον απαραίτητο όρο για να βάλει τα χρήματα που έχει υποσχεθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Αυτό που αναφέρει ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ότι θα πρέπει να ελέγχει τα 4 από τα 7 μέλη του ΔΣ για να προσωρήσει στην αγορά των μετοχών.

 

Επίσης λέει ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα μείνει ως πρόεδρος, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα που έχει ο Φλωρίδης με την ΕΕΑ ενώ στο τέλος αποκαλύπτει και διαφωνία με τον Γιώργο Σαχπατζίδη.

 

Η ανακοίνωση του Βασίλη Φλωρίδη:

 

“Την 19η Σεπτεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κου. Φλωρίδη με το νομικό σύμβουλο του κυρίου Σαχπατζίδη εν απουσία του δευτέρου, προκειμένου να διευθετηθούν λεπτομέρειες για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Για τον παραπάνω λόγο συναντήθηκε ο κος. Φλωρίδης, σήμερα, 21- 9- 2011, στην Αθήνα δια ζώσης και με τον κο. Σαχπατζίδη. Τα δεδομένα που τέθηκαν από την πλευρά μας ήταν τα εξής:

 

Το ποσό χρημάτων που έχει υποσχεθεί να καταβάλει ο κος. Φλωρίδης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., είναι σε θέση να το διαθέσει ανά πάσα στιγμή, εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία από τις αρμόδιες αρχές του Δημοσίου. Είναι ωστόσο αυτονόητο, ότι για την εκ μέρους μας καταβολή του ως άνω ποσού, το Δ.Σ. (επταμελές) της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα αποτελείται κατά πλειοψηφία από τέσσερα άτομα της επιλογής του κου. Φλωρίδη. Πρόταση και επιθυμία μας είναι για τα υπόλοιπα τρία άτομα ως μέλη του Δ.Σ. η παραμονή του Θ. Ζαγοράκη στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. μέχρι να δοθεί η έγκριση της ΕΕΑ, καθώς και η παρουσία στο Δ.Σ., ατόμου το οποίο θα προκύψει από απόφαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ.. Με την σύνθεση αυτή, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ενωμένος, συσπειρωμένος και πιο δυνατός από ποτέ.

 

Δυστυχώς και παρά το καλό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις μου με τους λοιπούς μετόχους, η ανωτέρω πρότασή μου δεν έγινε αποδεκτή. Το ενδιαφέρον μου ωστόσο για την ανάληψη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. παραμένει αμείωτο και μοναδικός μου στόχος και σκοπός ζωής είναι να κάνω τον ΠΑΟΚ ξανά μεγάλο όπως του αρμόζει, πρωταγωνιστή του ελληνικού και ευρωπαϊκού στερεώματος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων τους οποίους διεκδικεί.

Πηγή: newsit.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply