Connect with us

4ος Όμιλος

Άστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ

Published

on

Καταιγιστικός ήταν ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον ΑΟΤ Αλίμου αφού επικράτησε με το εμφατικό 6-0 μπαίνοντας ιδανικά στο 2016. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλαστού μόνο επηρεασμένο από την αποχώρηση του Νίκου Γκουλή δεν εμφανίστηκε βγάζοντας στο γήπεδο «Γεντί Κουλέ» αρκετή ενέργεια και μεγάλη ποιότητα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με άκρως νεανικό σχήμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου και όπως ήταν λογικό η έλλειψη εμπειρίας έφερε αυτή την βαριά ήττα. Στο α’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με τον Περογαμβράκη. Στην επανάληψη, οι Κρητικοί ήταν σαρωτικοί και αφού πίεσαν ψηλά έφτασαν σε μια δίκαιη επικράτηση χάρις σε γκολ των Σαχινίδη, Κώτσιου, Περογαβράκη, Πόποβιτς και Φραγκουλάκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό το τρίποντό αυτό θα τονώσει την ψυχολογία των ασπρόμαυρων ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στον Ταύρο με τον πρωτοπόρο της κατάταξης Φωστήρα. Η νίκη αυτή διατηρεί τον ΟΦΗ στον 8η θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Άλιμος παρέμεινε προτελευταίος με επτά πόντους.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης (78′ Δαμιανάκης), Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας (38′ λ.τρ. Κιάσσος), Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (64′ Μαρτσάκης), Κοιλιάρας.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ : Μακρίδης, Κακούτης Κ. (54′ Χακράμα), Γοργάκης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Κατσαδούρος, Πετούσης, Νούλας (69′ Κακούτης Γ.), Μανωλιάς, Μέξης (60′ Πανάγου), Χρήστου.