Connect with us

4ος Όμιλος

Άστρο λαμπρό οδηγεί τον Αστέρα Βάρης

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στον Αστέρα Βάρης ο Φωτης Θανέλλας, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής βαδίζει από το καλό στο καλύτερο, αφού οι κυανόλευκοι μετά από Ηράκλειο και Ατρόμητο Πειραιά, νίκησαν και την Κηφισιά παίρνοντας ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Και το λέμε αυτό διότι, με τη νίκη αυτή η ομάδα από τη Βάρη απέχει μόλις έναν βαθμό από την προνομιούχο 9η θέση και όλα συνηγορούν ότι με τις απαραίτητες προσθήκες που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο, θα μπορέσει εαν δείξει ανάλογο πρόσωπο να κερδίσει την παραμονή. Από την άλλη, η Κηφισιά δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά των εννέα βαθμών από τον πρωτοπόρο Φωστήρα, γνωρίζοντας ήττα μετά από επτά αγωνιστικές.

Πάντως, οι κυανόλευκοι δεν δικαιούνται τίποτα από τον αγώνα αφού πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν αποσπάσουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 30′ όμως η κεφαλιά του Κουιρουκίδη κατέληξε στο δοκάρι ενώ στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι έπρεπε να μετρήσει γκολ θεωρώντας ότι είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος του Γουμάγια. Στο 43′ το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα σκόραρε με τον Μητσόπουλο όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του διαιτητής για επιθετικό φάουλ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ωτόσο η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χαϊκάλη μετά το κόρνερ του Μιχαλόπουλου, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν σην επναάληψη και να ισοφαρίζουν στο 55′ με τον Πασαλίδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72′ χρυσή αλλαγή του Φώτη Θανέλλα, Χατζησάββας αφού κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας) Μαρινάκης, Φύτρος, Τσακιράκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Ντάγκρας, Μητσόπουλος, Κουιρουκίδης (44′ λ.τρ. Χατζησάββας), Πασαλίδης (90′ Ιβάνοφ), Καναβέτας (80′ Νίκου).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ (80′ Γεωργιάδης), Τεγούσης, Καρακώστας (65′ λ.τρ. Οσμανάι), Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος (70′ Παναγιωτόπουλος), Βέρμπης, Γκέζος, Χαϊκάλης.