Connect with us

slideshow

Άτυχος ο Βύζας 1-2 απο τον Πιερικό (φώτο)

Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι απο το 82΄

Published

on

Ο Βύζαντας Μεγάρων στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του γνώρισε την ήττα απο τον Πιερικό με 1-2. Οι κιτρινόμαυροι του Ηλία Φυντάνη παρά το σε βάρος τους σκόρ στάθηκαν παρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο πίεσαν έχασαν ευκαιρίες αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού η ομάδα της Κατερίνης του Σούλη Παπαδόπουλου επωφελήθηκε τα λάθη στην άμυνα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκόρ στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα του Βύζαντα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να μειώσει το σκόρ. Είχε την ατυχία να μείνει με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα χέρι του Χατζηζήση στο α΄μέρος μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε απο τον Ξανθιώτη ρέφερι.

ΓΚΟΛ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 18′ δυνατό σούτ του Ουαταρά απο μπαλιά του Μωυσίδη η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Χατζηζήση και κτύπησε στο δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα χέρι Χατζηζήση μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Στην συνέχεια 28′ φάουλ του Μπλαζέφσκι κεφαλιά του Κοντέων η μπάλα πέρασε άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτταρά.

Ενα λεπτό αργότερα ο Κουτσοσπύρος απο μπαλιά του Πέντα ανενόχλητος μέσα στην μικρή περιοχή πλάσαρε τον Κοτταρά 0-1. Εξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Κουτσοσπύρος απο μπαλιά του Μπλαζέφσκι και λάθος της άμυνας του Βύζα αλλά και του Κοτταρά με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Στο 48′ ο Θάνος έπιασε το σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε και απέκρουσε ο Μιχελής. στο 56′ και στο 61′ δυνατά σουτ του Ουαταρά απέκρουσε ο Συμεωνίδης.

Στην συνέχεια 66′ ο Σανόκο έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Σκαφτούρος που είχε μπεί αλλαγή μείωσε με σουτ μέσα απο την περιοχή σε 1-2. Απο το 82′ ο Βύζας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπέριου.

Διαιτητής Γκρανάς Βοηθοί:Σαββόγλου-Χατζημωυσιάδης(Ξάνθης) 4ος: Σφακιανάκης(Αθήνας)

Κίτρινες: Μωυσίδης 25′ Κουτσοσπύρος 39′ Σανόκο 43′ Γκούμας 55′ Μπέριος 58′ Πέτρου 70′ Γκουγκουλιάς 82′ Τόσκας 88′ Κωνσταντινίδης 90+.

Κόκκινη: Δεύτερη κίτρινη ο Μπέριος 82′

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Ηλίας Φυντάνης):

Κοτταράς(46’Μιχελής), Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης(51’Σκαφτούρος), Στρατάκης, Λίτσης, Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

ΠΑΓΚΟΣ:

Μιχελής, Ροβίθης, Πέτρου, Νταντάμης, Γεωργακόπουλος Ανδ., Μακρόπουλος, Σκαφτούρος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος):Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου(80′ Τόσκας),Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα(88′ Κωνσταντινίδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος(67’Γκουγκούλιας).

ΠΑΓΚΟΣ:Ντόσκας, Πουρσανίδης, Κωτσιόπουλος, Καλαγκάνης, Καρακούτσης, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης.

***Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο Μεγάρων περίπου 1500 περίπου φίλαθλοι μεταξύ αυτών ο Αλέξης Κούγιας,ο σκάουντερ Τόνι Σαβέφσκι,Πέτρος Δημητρίου ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply