Connect with us

4ος Όμιλος

Έβαλε τέλος στο σερί του Φωστήρα ο Ιάλυσος

Published

on

Το αήττητο σερί που έτρεχε ο Φωστήρας εδώ και 12 αγωνιστικές έλαβε τελος στο ‘Οικονομίδειο’ αφού ο Ιάλυσος επικράτησε με 4-2 του ‘Φονέα των γιγάντων’ και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους 3 βαθμούς συγκατοικώντας πλέον στην 2η θέση με την Τρίγλια Ραφήνας. Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Δωροβίνη στο 2′, κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που απέδειξε παρά τις απουσίες του ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου. Πάντως, παρά την ήττα οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι τους, έχοντας παράλληλα παράπονα από την στάση του διαιτητή, Γρατσάνη, θεωρώντας προκλητική τη συμπεριφορά του σε όλο τον αγώνα, υποστηρίζοντας ότι έκανε τα πάντα για να δυναμιτίσει το κλίμα ενώ αρκετές φορές διέκοπτε το ματς.

Όσον αφορά στο παιχνίδι στο 2′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Δωροβίνη, με τους γηπεδούχους να ισοφάρίσουν στο 15′ με τον ίδιο τρόπο χάρις σε εύστοχη εκτέλεση του Λιόση. Στο 22′ ο Σπάρταλης που ξεχώρισε με την απόδοση του έκανε το 2-1 με ωραίο σουτ, με τον Φωστήρα να φέρνει το ματς στα ίσια χάρις σε γκολ του Καιμακαμούδη στο 33′. Στο 36′ το αυτογκολ του Βελέτη έδωσε το προβάδισμα στον Ιάλυσο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 40′ λογω αποβολής του Παύλου Λάσκαρη με δεύτερη κίτρινη. Στη ν επανάληψη ο Ιάλυσος καλούνταν να διαχειριστεί το υπέρ του 3-2, παίζοντας παράλληλα με αριθμητικό πλεονέκτημα κάνοντας στο 72′ το τελικό 4-2 με τον Σπάρταλη μετά τη σέντρα του Κοιλιάρα.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (79′ Χειμωνέττος), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκινης, Σπάρτης (89′ Πλύγκος), Μαθιός (65′ Λύρας), Κοιλιάρας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπότος, Χαλκιάς, Καλημέρης (85′ Κολιόπουλος), Μαγγίνας, Παραράς, Λάσκαρης, Βελέτης (70′ Σελμανάι), Δωροβίνης, Στάμος, Ντάφλας (60′ Κούτρος), Καιμακαμούδης.