Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Ανδριανόπουλο-Τερεκανίδη η Βάρη

Published

on

Κάτοικοι Ανατολικής Αττικής θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο μεσοεπιθετικός, Στέλιος Ανδριανόπουλος καθώς επίσης και ο τερματοφύλακας, Γιάννης Τερεκανίδης, καθώς σήμερα βρέθηκαν στο γραφεία του Αστέρα Βάρης και έβαλαν την υπογραφή τους στο νέο τους συμφωνητικό. Αμφότεροι την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν στον Βύζαντα Μεγάρων συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία των κιτρινόμαυρων στον 3ο όμιλο.  Μάλιστα, ο Ανδριανόπουλος με τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε (Πανελευσινιακό μέσα στην Ελευσίνα) βοήθησε σημαντικά το συγκροτημα του Βασίλη Στασινόπουλου να πετύχει την παραμονή στον 3ο όμιλο. Ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η Γ’ Εθνκική και είναι δεδομενο ότι θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Βαγγέλη Γούτη.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, το νέο απόκτημα των κυανόλευκων έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιά, Αίαντα Σαλαμίνας, Περαμαϊκό και Αστέρα Μαγούλας.

Αναφορικά με τον θηριώδη, ύψους 1,96, τερματοφύλακα Γιάννη Τερεκανίδη να υπενθυμίσουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιά, Αίαντα Σαλαμίνας, Α.Ε. Περάματος, Κερατσίνι και Προοδευτική.