Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Ηλιόπουλο ο Εθνικός

Published

on

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Εθνικός Πειραιά καθώς ήρθα σε συμφωνία με τον 25χρονο μέσο, Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο αφού είχε διετελέσει και στο παρελθόν μέλος του (τις σεζόν 2012-2013, 2013-2014). Πέρα από τους Πειραιώτες ο Ηλιόπουλος έχει αγωνιστεί σε Άρτα, Κερατσίνι και ΠΑΟ Ρουφ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο 25 μέσος επέστρεψε στην ομάδα και θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια του Θύμιου Γεωργούλη.

Ο Ηλιόπουλος επιστρέφει στους “Κυανόλευκους” έχοντας τους δύο πρώτες σεζόν της παρουσία του στην ομάδα (2012 -2013 και το πρώτο μισό του 2013-2014, συνολικά 31 συμμετοχές και 4 γκολ). Εχει αγωνιστεί σε ΠΑΟ Ρουφ,Κερατσίνι και Αρτα. Ο Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και πλέον επιστρέφει στην ομάδα για να τη βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις.

Με αφορμή την επιστροφή του στον Εθνικό, ο Ηλιόπουλος δήλωσε τα εξής: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου ,στην οικογένεια μου. Θα κάνω τα πάντα, θα δουλέψω πολύ σκληρά για να  κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”άκης.