Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε και Γούλα η Επισκοπή

Published

on

Ο Γιώργος Γούλας αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Επισκοπής. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κρουσώνα συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και συμφώνησε ώστε τη νέα σεζόν να προπονείται υπό τις οδηγίες του Ράικο Γιάνγανιν. Ο 21χρονος άσος μάλιστα βρέθηκε σήμερα στα γραφεία των Ρεθυμνιωτών και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γούλα. Ο Γούλας έχει γεννηθεί στην Ξάνθη στις 8/7/94 και έπαιξε ποδόσφαιρο στην ομώνυμη ομάδα της Κ20. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κρουσσώνα.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία καθώς και ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Γούλας: “Χαρούμενος…”

Ο Γιώργος Γούλας λίγο μετά τις υπογραφές, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Επισκοπής. Τώρα θα πρέπει όμως να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και πάνω από απ’ όλα να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Μαρκουλιδάκης

Το νεαρό ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο Νίκος Μαρκουλιδάκης που ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή. Ο Νίκος Μαρκουλιδάκης έχει διατελέσει στο παρελθόν επί χρόνια Γενικός Αρχηγός στον Αστέρα Ρεθύμνου στην διετία 2006-08 όταν η ρεθεμνιώτικη ομάδα βρισκόταν στην Γ’ Εθνική.