Connect with us

4ος Όμιλος

Έκλεισε Μάμαλο ο Ατρόμητος Πειραιά-Τέλος ο Σταμπούλογλου

Published

on

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος Πειραιά πριν από λίγο αφού συμφώνησε με τον Κώστα Μάμαλο. Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί στα δυο άκρα της επίθεσης και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όλυμπο Κέρκυρας, Κέρκυρα, Προοδευτική, Αγία Παρασκευή και Αστέρα Βάρης. Την περσινή σεζόν ο ικανότατος άσος άνηκε στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής όπου πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν.

Στο μεταξύ, παρελθόν από τους Καμινιώτες αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός, Μπάμπης Σταμπούλογλου ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του διαζυγίου. Πάντως, η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή ενώ του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

Με τη σειρά του ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε λέγοντας: Ευχαριστώ την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και εύχομαι στους πρώην μου συμπαίκτες να έχουν μια καλή χρονια

Φιλικό με Ηλυσιακό 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο ιστορικός σύλλογος θα δώσει δυνατό φιλικό στην έδρα του και αντίπαλος θα είναι ο Ηλυσιακός.