Connect with us

slideshow

Έκοψε την πίτα του ο Ίκαρος Ασπροπύργου (φωτο)

Published

on

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο 1/3 στο κλειστό γήπεδο των Νεοκτίστων ο ‘Ίκαρος Ασπροπύργου σε μια εξαιρετική εκδήλωση με πλήθος κόσμου αλλά και την παρουσία πολλών επωνύμων.

Στην άκρως επιτυχημένη αυτή σύναξη του ιστορικού σωματείου παραβρέθηκαν σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου με επικεφαλής την πρόεδρο Μαρία Γκούμα τον αντιπρόεδρο Γιάννη Τσακίρη, τον γενικό γραμματέα Κώστα Βαλσαρά, τον ταμία Αντώνη Πατέλα, την Δέσποινα Βλαχαντώνη, τον προπονητής της ομάδος Γιάννη Πρίφτη τον προπονητή ακαδημιών Γαβριήλ Παπουτσάνη και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας .

 

Το παρόν έδωσαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, οι αντιδήμαρχοι Τάσος Παδόπουλος, Κώστας Τσολερίδης, Μελέτης Μπουραντάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ηλίας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αντώνης Καραμπούλας, ο πρόεδρος του ΚΕΔΑ Γιώργος Φίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Παπανικολάου, από την ΕΠΣΔΑ ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Αʼ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούρος, ο Βʼ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Κώστας Διολέτης, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Νίκος Ευθυμίου.

Από τον Αίαντα Παραλίας ο πρόεδρος Παντελής Βέργος, από τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου ο πρόεδρος Κυριάκος Σιδηρόπουλος, από τον Πυρρίχιο η γενική γραμματέας Σοφία Σαμψωνίδου, από τον Κριό ο πρόεδρος Θοδωρής Βάντζος, από τον σύνδεσμο παλαιμάχων Πανασπροπυργιακού οι Πάρης Λιάκος, Στέλιος Κατσέλης, ο πρόεδρος κατοίκων παραλίας Αντώνης Κοναξής, ο πρόεδρος συλλόγου γονέων γυμ. παραλίας Γιάννης Καραγιάννης, η γενική γραμματέας του 6ου δημοτικού σχολείου Σοφία Καραμούκτη, η πρόεδρος συλλόγου κατοίκων ήμερου τόπου Σούλα Πεχλιβανίδου, ο αντιπρόσωπος συλλόγου κατοίκων Θ. Καραγιάννης, ο υπεύθυνος αποκεντρωμένων υπηρεσιών του δήμου στα Νεόκτιστα Γιώργος Ρούσσος, ο φυσιοθεραπευτής Χρήστος Σταυριανάκος, και οι Γιώργος Ιωάννου και Σάκης Θεοδόσης, Βασίλης Μπέκος καθώς και φίλοι της ομάδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply