Connect with us

slideshow

Έκοψε την πίτα το Μοσχάτο – Βράβευση Αντώνη Δαρζέντα (φωτο)

Published

on

Σε μια εκδήλωση θεσμό για τα τοπικά δρώμενα, η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου έκοψε  τη Βασιλόπιτα της, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου μας, στο Μοσχάτο, σε μια άκρως συγκινητική και συνάμα εορταστική ατμόσφαιρα!

 

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, οι επικεφαλείς των παρατάξεων, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας, αλλά φέτος και αρκετός κόσμος εκτός Μοσχάτου, δείγμα της απήχησης που έχει το Σωματείο.

Πολύ νεολαία που χρωμάτισε την γιορτή με τα συνθήματα που τραγουδούσε, ενώ το παρών έδωσαν και οι παίχτες της Ένωσης οι οποίοι ήρθαν μετά το πέρας της προπονήσεως.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία των μικρών ποδοσφαιριστών από τις υποδομές της ομάδας αλλά και την παρουσία φέτος αρκετών γονέων.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Ε.Π.Σ.Πειραιά, με επικεφαλή τον Πρόεδρο της κ. Στέλιο Μπρατσόλη,(τον οποίο βράβευσε η Α.Ε.Μ. για την συνεισφορά του στο Πειραικό Ποδόσφαιρο), τον Γ.Γ. κ. Κώστα Βράκα, και τον κ.Παναγιώτη Λαπάτα.

 

Η βράβευση του γνωστού σε όλους μας δημοσιογράφου κ. Δαρζέντα, αποτέλεσε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς, αφού κατά τη διάρκεια αυτής, η σκηνή γέμισε από μικρά παιδιά και πολύ συγκίνηση…

 

Βραβεύθηκαν επίσης παλιές δόξες της Α.Ε.Μοσχάτου, νεαροί ποδοσφαιριστές που αρίστευσαν ως μαθητές είτε εισήχθησαν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, (κάτι που με ζήλο επιδιώκει η διοίκηση της Α.Ε.Μ., στην προσπάθεια της να κάνει πράξη το «Νους υγιής εν σώματι υγιεί») και γενικότερα οι βραβεύσεις εμπεριείχαν ένα ισχυρό Κοινωνικό μήνυμα Συναδελφικότητας, Αλληλεγγύης και προσφοράς στο Συνάνθρωπο.

 

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μοσχάτου κ. Στέφανος Φαναρίτης ανάφερε χαρακτηριστικά πως μπορεί σημασία να έχει το “ταξίδι” αλλά φέτος θα φτάσουμε και στο τέλος της διαδρομής πετυχαίνοντας τον σκοπό μας, θέλοντας έτσι να δείξει την ισχυρή θέληση που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Μέσα σε άλλα, ο κ. Φαναρίτης αναφέρθηκε στο Κοινωνικό έργο της Α.Ε.Μοσχάτου, αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος από το καλοκαίρι να πάει μπροστά το Σωματείο σε όλους τους τομείς, έχοντας θέσει στόχους και προγραμματίσει πράγματα, που παλιότερα δεν υπήρχαν.

Έκφρασε επίσης τις ευχαριστίες του στη Δημοτική Αρχή αλλά και στους επικεφαλείς των παρατάξεων, καθώς και σε όλους όσους στηρίζουν την ομάδα, ενώ αναφερόμενος στην έλλειψη στολισμού, είπε πως αυτό είναι κάτι που έγινε εσκεμμένα αφού προτιμήθηκε τα χρήματα να διατεθούν για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό!

 

Είδαμε τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου, τους Αντιδημάρχους κ.Δαμηλάκο, Χρονόπουλο, Δημητρίου και την κυρία Καραβία, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβ. κ. Θανάση Ντερέκα, τους κ.Σπανάκη, Κρεμμύδα, Πηνιώτη, Βιβλιοδέτη, Καραβασέλα, Μπούτση, Μελίστα, Ζώταλη, Τουφεξίδη, Σιώκα..

 

Στα αξιοσημείωτα..το ζειμπέκικο που χόρεψε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μ. για λίγα δευτερόλεπτα με το άκουσμα του τραγουδιού της ομάδας κάτι που ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά και το τρακ του κ. Κόλλια στην αρχή της εκδήλωσης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο κατά κάποιον τρόπο του συντονιστή, δείχνοντας έτσι άθελα του, ότι σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει κανένα ίχνος μεγαλοπάθειας και μεγαλομανίας!

Πηγή: moschatodaily.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply