Connect with us

slideshow

Έκοψε την πίττα του ο Ιωνικός (φωτο)

Published

on

Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νικαίας, έγινε το βράδυ της Πέμπτης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος Ποδοσφαίρου του ΑΟ Ιωνικού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νικαίας κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής κ. Κώστας Τσεφαλάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κανέλλος Τούντας, Περικλής Μάλαμας, Παύλος Μπίχτας, Προκόπης Τριανταφυλλίδης, Μιχάλης Κουφοπαντελής, Δημοσθένης Σταματάτος, Σπύρος Νικολάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Μπακιρτζής, Γιάννης Μπακατσέλος, Νίκος Μονέος, Γιώργος Πάτρωνας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τάσος Αριστειδόπουλος, ο προπονητής του ΑΟ Γλυφάδα κ. Σεροπιάν, το ιδρυτικό μέλος του ΠΣΑΠ και παλαίμαχος της Προοδευτικής κ. Μάλλιαρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μοσχάτου κ. Ζάζος, ενώ από πλευράς χορηγών τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι κ.κ. Χίλιος, Μαυρίδης και Λάζαρης.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, οι παίκτες των Ακαδημιών με τους προπονητές τους, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Ιωνικού, αντιπροσωπείες των Συνδέσμων Rangers και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Ιωνικού Γιώργος Μαργιούκλας, που ξεκίνησε αναφέροντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΠ Εφήβων από τις Ακαδημίες του Ιωνικού, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παριστάμενων. Ακολούθως, κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ιωακειμίδης:»Μεγάλο κεφάλαιο ο Ιωνικός»

Ο κ. Ιωακειμίδης στάθηκε στο γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Ιωνικού φωνάζουν υπερήφανα κάθε Κυριακή το όνομα της πόλης τους, κάτι που του έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο γήπεδο και τόνισε ότι ο Ιωνικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της Νίκαιας, στο οποίο ο Δήμος δεν μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός. Κλείνοντας, είπε ότι ότι η ανάληψη της διοίκησης της ομάδας από τους φιλάθλους δείχνει το δρόμο σε όλες τις ομάδες, που θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν εξαρτώνται από μεμονωμένους παράγοντες αλλά από τον κόσμο τους.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ιωνικού κ. Αριστειδόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Συνδέσμους, λέγοντας ότι είναι τιμή του Ιωνικού να έχει στις τάξεις του οργανωμένους φιλάθλους σαν τους Rangers, οι οποίοι απέδειξαν με πράξεις την αγάπη τους στην ομάδα, αναλαμβάνοντας να τη σώσουν από την καταστροφή στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας

 

 

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Γκ. Τσεφαλάς, ο οποίος συνέδεσε το παρόν με το παρελθόν, λέγοντας ότι η άμεση εμπλοκή των φιλάθλων με την ομάδα, θυμίζει τον Ιωνικό των προηγούμενων δεκαετιών, όταν ο κόσμος ήταν αυτός που κρατούσε ζωντανή την ομάδα.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Τούντας ανέφερε ότι δεν μπορούσε να μείνει απαθής στο κάλεσμα για συσπείρωση όλων των δυνάμεων της Νίκαιας γύρω από τον Ιωνικό, ενώ σειρά είχε ο κ. Μάλλιαρης, που έκανε αναφορά στο παράδειγμα της Μπαρτσελόνα, ενός συλλόγου που διοικείται αποκλειστικά από τους φιλάθλους της.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μαρωνίτης ο οποίος έκανε σύντομη αναφορά στην τιτάνια προσπάθεια του συλλόγου και στάθηκε στη μοναδική στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους στο γήπεδο.

 

Χειροκροτήματα για Μιχάλη Σπανό

Τις ομιλίες έκλεισε ο πρόεδρος των Rangers Στέλιος Παλαιοχωρίτης, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι ο Σύνδεσμος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ένα βήμα πριν την καταστροφή, όταν όλοι είχαν εξαφανιστεί. Ευχαρίστησε τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους, χάρη στην οποία ο Ιωνικός πλέον είναι οικονομικά υγιής. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Μιχάλη Σπανό, αναφέροντας ότι είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας απ’ όσους ενεπλάκησαν στο παρελθόν με τα διοικητικά, που βοήθησε τον Ιωνικό από την πρώτη στιγμή. Στην αναφορά του ονόματος του Μιχάλη Σπανού, η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα του κόσμου. Καταλήγοντας, ο πρόεδρος των Rangers τόνισε ότι στόχος του Ιωνικού είναι να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Τυχεροί οι Ρόππας – Γιαλλελής – Τσιτσομήτσος

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νικαίας κ. Ιωακειμίδης έκοψε την πίτα των παικτών. Τα τυχερά φλουριά βρήκαν οι Ρόππας, Γιαλελής, Τσιτσομήτσος που πήραν από 100 ευρώ, ενώ στην πίττα των Ακαδημιών οι μικροί που βρήκαν φλουριά πήραν από ένα ασημένιο γούρι και είδη από τη μπουτίκ των Rangers Νεάπολης.

Του Παναγιώτη Νταλάκου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply