Connect with us

7ος Όμιλος

Έκτακτο συμβούλιο στον Αιολικό

Published

on

Η ξαφνική παραίτηση του Γιάννη Καραμπάση από την προεδρία του Αιολικού φέρνει εκ νέου την ομάδα σε διοικητική αβεβαιότητα. Έτσι λοιπόν, το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση μεταξύ των μελών του συμβουλίου, όπου έχουν προσκληθεί άπαντες, ακόμα και οι αναπλγρωματικοί.

Τυπικά, με βάση τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου, την προεδρία αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Τέλης Βερρής. Από όσα συζητηθούν το βράδυ, θα καταστεί σαφές αν μπορεί να πορευτει η υπάρχουσα διοίκηση ως έχει, δίχως δηλαδή τον Γιάννη Καραμπάση, ή αν τελικά θα παραιτηθεί σύσσωμη και θα προκηρυχθεί νέα Γενική Συνέλευση, με την ελπίδα να εμφανιστεί ενδιαφερόμενος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ορθάνοιχτα αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα, αντί για την έναρξη της προετοιμασίας, ο Αιολικός θα μπει ξανά σε αναζήτηση διοικητικής λύσης, ενώ στον αέρα βρίσκονται όλες οι μέχρι σήμερα συμφωνίες, ειδικά των παικτών εκτός νησιού, όπως και του προπονητή Πάρη Ανδράλα.
sportlesvos.gr