Connect with us

slideshow

Έλαμψε στην Πιερία ο Πανελευσινιακός

Published

on

Ο καταπληκτικός Πανελευσινιακός πέρασε και από την Κατερίνη καθώς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι «σταχυοφόροι» στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο ενώ κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική υπεροχή που είχαν από το 30 ‘οταν και αποβλήθηκε ο Δημητρίου για σκληρό μαρκάρισμα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά έχοντας δοκάρι μόλις στο 12′ με τον Νάκα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πέτυχαν το τέρμα που τους οδήγησε στη νίκη στο 51′ χάρις σε γκολ του Μιχελή. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Φώτη Θανέλα θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς όμως οι ευκαιρίες των Κουσκουνά, Ραχίμ και Ουέλιγνκτον δεν βρήκαν στόχο.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η ομάδα της Ελευσίνας αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα 22/1 και 23/2 τον Ατρόμητο Αχαϊας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Νάκας, Μακράκης (60′ Κυρτέγος), Ευαγγελόπουλος (46′ Μπαγγέας), Παμλίδης (85′ Κωτσιαρίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας) Τσαλκιτσίδης, Μιχελής, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μαρής (78′ Τροϊρης), Ρούσεφ, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος (70′ Ουέλινγκτον), Κουσκουνάς (88′ Κουσκουνάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply