Connect with us

7ος Όμιλος

Έμεινε… ο μαέστρος Μαρίνου στο “Φονέα”

Published

on

Ο Γιάννης Μαρίνου την περσινή σεζόν αδιαμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ βοηθώντας σημαντικά το Φωστήρα να πετύχει τους στόχους της.

Έξυπνος, δημιουργικός, σκληροτράχηλος όπου χρειάζονταν και γκολτζής.

Τι άλλο να ζητήσει από έναν ποδοσφαιριστή μια ομάδα που στοχεύει στον πρωταθλητισμό.

Ο Μαρίνου δικαίωσε και με το παραπάνω τις προσδοκίες αλλά και τη φήμη που έχει για την ποιότητα του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να παραμείνει στο Φωστήρα και τη νέα χρονιά αποτελώντας τον άνθρωπο που θα σηκώσει, το μεγαλύτερο βάρος από το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός αφού τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας συμφώνησε να παραμείνει κάτοικος Ταύρου και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πέντε τέρματα σε 27 συμμετοχές ήταν η περσινή συγκομιδή του Γιάννη Μαρίνου, που σε αρκετά ματς άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού για το Φωστήρα, σερβίροντας αμέτρητα γκολ στους Ηλιάδη και Σίμωση.

Το κείμενο της ομάδας

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μαρινου.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα αποτελέσει μέλος στην προσπάθεια που θα γινει από το σύλλογο μας.

Πέρυσι, ο Μαρίνου δικαίωσε τις προσδοκίες και αποτέλεσε μια πολύτιμη μονάδα στην προσπάθεια που έκανε ο σύλλογος μας και ευχόμαστε κάτι ανάλογο να πράξει και τη νέα σεζόν.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Μαρίνου καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.