Connect with us

7ος Όμιλος

Ένας πρωταθλητής μια… ανάσα από τη Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Δεν είναι ένας και δυο οι ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει η Θύελλα Καμαρίου, οι οποίοι γνωρίζουν τα δύσκολα μονοπάτια του πρωταθλητισμού.

Η διοίκηση της ομάδας δείχνει καθημερινά τις προθέσεις της, έχοντας θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό, μαθαίνοντας από τα περσινά… λάθη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είχε κλείσει στο Καμάρι, η διοίκηση της ομάδας έκανε ακόμη μια υπέρβαση εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή που την περσινή χρονιά κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Ασπρόπυργου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να πείσουν τον Δημήτρη Παντελίδη να φορέσει την κόκκινη φανέλα για τη σεζόν 2019-2020.

Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός που μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχτηκε είπε το ναι και ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί του Ηφαιστείου.

Πέρυσι ο Παντελίδης ξεκίνησε στον Ιωνικό ενώ στα μέσα της σεζόν αποχώρησε από την ιστορική ομάδα για λογαριασμό του Ασπρόπυργου, παίρνοντας το ρίσκο που τον δικαίωσε στο τέλος της σεζόν αφού πανηγύρισε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11 συμμετοχές είχε καθοριστικό ρόλο, ενώ στον Ιωνικό  την πενταετία 2014 έως το 2019 έπαιξε 91 ματς  σκοράροντας 1 γκολ στο ματς με το Ζευγολατιό εκτός έδρας. Παράλληλα, ο γιος του προπονητή του Άρη, Σάββα Παντελίδη, έχει περάσει από την Προοδευτική, το Χαϊδάρι, την ΑΕ Περάματος, την Ολυμπιάδα Κερατσινίου και τον Ατρόμητο Πειραιά.

Η κίνηση αυτή ξανατονίζουμε δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης της Θύελλας να βάλει ψηλά τον πήχη και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετέχει.