Connect with us

4ος Όμιλος

Έξαλλα πανηγύρια στην Προοδευτική – Παράπονα για τη διαιτησία

Published

on

Ικανοποίηση από την φιλοξενία του Ιωνικού…

Σαν νίκη πανηγύρισαν στην Προοδευτική την ισοπαλία στη Νεάπολη με τον Ιωνικό. Οι ποδοσφαιριστές ένα κουβάρι στη λήξη γιόρτασαν τον πολύτιμο βαθμό και αποθεώθηκαν από τους λίγους ηρωϊκούς φιλάθλους τους που βρέθηκαν δίπλα τους .

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παλικαρίσια εμφάνιση τους .Από δω και πέρα ‘όλα αλλάζουν και η Προοδευτική βρίσκει τον δρόμο της και θα παίζει πάντα για τη νίκη . » δήλωσε ο πρόεδρος των «βυσσινί» Νίκος Λεμονής που αναφέρθηκε και για τη διαιτησία του Φώτη από την Εύβοια  λέγοντας:

« Για μια ακόμα φορά  η διαιτησία ήταν κόντρα στην ομάδα μας . Άδικη αποβολή του Κουσουρή , ανύπαρκτο το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος μας .Θα προσκομίσουμε το βίντεο στις αρχές για να αποδείξουμε το δίκιο μας .»

*Ο κ. Λεμονής έκανε ειδική αναφορά  για την άψογη φιλοξενία του Ιωνικού. Χαρακτηριστικά μας είπε :

« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Ιωνικού για την άριστη φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά τους. Ειλικρινά δεν το περιμέναμε Επιφυλασσόμαστε για να ανταποδώσουμε ανάλογα και μείς στο β’ γύρο.  Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά .»