Connect with us

4ος Όμιλος

«Έχει τσαγανό ο Κοντονής, πετάει αετό η ΕΠΟ»

Published

on

Τον εκνευρισμό του για τα όσα συνέβησαν στο ματς του Ηλυσιακού με την Κηφισία (1-3) φανέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου του Ζωγράφου, Διονύσης Λιονάκης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Αυτοί ή εγώ», τόνισε και ενημέρωσε ότι ο ένας από αυτούς έχει βρεθεί και πως θα βρεθούν και άλλοι δύο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ουσιαστικά δεν είναι οπαδοί της ομάδας του. Παράλληλα εξήρε τον Σταύρο Κοντονή για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και έκανε «επίθεση» στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου, Άρη Ασβεστά για:

-το χθεσινό επεισόδιο: «Δεν είμαι παράγοντας. Είμαι στον Ηλυσιακό από επτά χρονών, έχω παίξει στην ομάδα, έχω αγωνιστεί και στην ομάδα των παλαιμάχων. Για να τα βάλουμε όλα σε ένα σωστό καλούπι… δεν θεωρώ ότι είναι επίθεση προς το πρόσωπο μου από οπαδούς της ομάδας. Θέλουν να λέγονται άνθρωποι του συνδέσμου οπαδών του Ηλυσιακού. Είχαν κάνει τέσσερα άτομα κάτι παρόμοιο και με τον Εθνικό. Χθες συνέβη κάτι παρόμοιο από τρία, τέσσερα άτομα από ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες καταρχάς, είναι ξένοι και έβριζαν και έναν άνθρωπο έχει περάσει και από την ομάδα μας, τον κύριο Παπασπύρου Δημήτρη. Είναι και οι τρεις Αλβανικής υπηκοότητας. Μου έβρισαν τη μάνα, συνέχισαν και πιάστηκα στα χέρια με έναν και ήρθαν τρεις φίλοι του κατά πάνω μου και μου επιτέθηκαν. Έχω πέντε ράμματα στο κεφάλι και τίποτα παραπάνω.

Τα παιδιά του συνδέσμου που τα ξέρω και ξέρουν με βοήθησαν. Είναι λυπηρό να αφήνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Ηλυσιασκού να υπάρχουν αυτά τα μέλη στον σύνδεσμο. Τον έναν τον έχω αναγνωρίσει, έχει ξεκινήσει διαδικασία μήνυσης με την παρεμβολή του κυρίου Κοντονή με τον οποίο συναντήθηκα σήμερα το μεσημέρι και θα βρούμε και τους άλλους δύο».

-το αν του έγινε η επίθεση επειδή έχανε η ομάδα του: «Κυκλοφορούν Κασσάνδρες ότι αυτό συνέβη λόγω του αποτελέσματος, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να συνέβη επειδή η ομάδα μου έχανε. Έβριζε και τους παίκτες και την αντίπαλη ομάδα. Πέρυσι είχαμε έναν συμβάν με μέλος του ΔΣ και το λύσαμε. Πορευόμασταν μια χαρά. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι δεν υπάρχει κανέναν πρόστιμο στην ομάδα μας. Πάντα παίρνουμε συγχαρητήρια από τις αντίπαλες ομάδες. Κάνουμε προσπάθεια και προσπαθούμε μέσω και της κοινωνικής προσφοράς ότι δεν τα θέλουμε αυτά. Όμως, αυτό το συμβάν μας πήγε πίσω».

-τη συνάντηση του με τον κύριο Κοντονή και τη στάση του: «Δεν τον νοιάζει καμία πολιτική βούληση, έχει το τσαγανό για να συνεχίσει μέχρι τέλους. Δεν τον νοιάζει τίποτα απ’ αυτά, θέλει να προχωρήσει και να τελειώσει με αυτά. Θα γίνει η μήνυση και θα γίνει με πρωτοβουλία του κυρίου Κοντονή επαναλαμβάνω. Δεν είμαι πρόεδρος της καρέκλας και της Κυριακής. Είμαι κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα. Ξέρω καλά και τα πέντε παιδιά που τρέχουν τον σύνδεσμο. Αν έχουν πάρει συνδεσμιακά εισιτήρια οι συγκεκριμένοι (που επιτέθηκαν) θα βρεθούν πιο εύκολα. Τον έναν τον ξέρουμε και θα βρούμε τους άλλους δύο, όπου και να κρυφθούν. Να ξέρουν ότι σε όποιο λαγούμι να έχουν κρυφθεί θα βρεθούν.

Το κράτος στη δική μου περίπτωση δεν πετάει αετό. Αετό πετάει η ΕΠΟ ο κύριος Τζανόπουλος, με πήρε ο Κοντονής που δεν ήξερε το τηλέφωνο μου. Δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν τους ενδιαφέρει. Τους υγιής και αυτούς που θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά τους πετάει το σύστημα έξω. Βλέπω ότι αυτά που δήλωσα πέρυσι, τα λούζομαι φέτος».

-το αν σκοπεύει να συνεχίσει στην ομάδα σε περίπτωση που αποβληθούν τέτοια στοιχεία από την ομάδα: «Ναι, ναι. Η επικεφαλίδα είναι είτε αυτοί ή εγώ. Αν ο κόσμος του Ηλυσιακού θέλει μια ομάδα με αυτά τα στοιχεία εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω. Κάποιοι που ήταν κοντά μου όλο αυτόν τον καιρό και ήμουν και εγώ κοντά τους, χθες ήταν απαθείς όταν συνέβαιναν αυτά. Όταν ζεις τόσα χρόνια έναν άνθρωπο που είναι από τα σπλάχνα της ομάδας και αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο περιμένεις να έρθει να βοηθήσει. Κάθε εμπόδιο πάντως είναι για καλό».

sport-fm.gr