Connect with us

slideshow

Ήταν ιδιαίτερο για τους Τουρνά και Μπουγάτσια

Published

on

Την περασμένη Τετάρτη το Αιγάλεω έγινε η πρώτη ομάδα που έσπασε το αήττητο του Κερατσινίου φέτος επικρατώντας 1-0 χάρις το τέρμα του Κωνσταντίνου Μπουγάτσια. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερο για τον έμπειρο επιθετικό όπως και για τον Νικήτα Τουρνά, οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι με τους συλλόγους που υπηρέτησαν με το παραπάνω στο παρελθόν.

Ο επιθετικός του ”Σίτι” και σκόρερ της αναμέτρησης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Κερατσινίου. Αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα τμήματα του Πειραιώτικου συλλόγου και στην συνέχεια προσέφερε τις υπηρεσίες του σε άλλες ομάδες του Λεκανοπεδίου Αττικής όπως τα Σούρμενα, η Αγία Παρασκευή, ο Χαραυγιακός και τώρα το Αιγάλεω. Μάλιστα όταν πέτυχε το γκολ πανηγύρισε έξαλλα εξαιτίας της έντασης του αγώνα και σε συνδυασμό με την τιμωρία των δύο αγώνων του επιβλήθηκε κόντρα στην Αργυρούπολη. Μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη…

Από την άλλη πλευρά, ο Νικήτας Τουρνάς πάλευε πέρυσι τέτοια εποχή να σώσει το Αιγάλεω από τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Ήταν η δεύτερη θητεία του στους κυανόλευκους μετά την σεζόν 2007-2009 ενώ τον Αύγουστο του 2012 ήρθε από τον Μανδραϊκό. Φέτος επέστρεψε στην ομάδα με την οποία και εκείνος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να την βοηθήσει σημαντικά ώστε να επανέλθει στην Γ’Εθνική. Μετρά ήδη ένα γκολ στα μπαράζ κόντρα στον Ίκαρο και συνεχίζει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply