Connect with us

slideshow

Ήττα για Ηλυσιακό στα Σπάτα κόντρα στην ΑΕΚ

Published

on

Σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ο Ηλυσιακός αντιμετώπισε την Ένωση. Δυνατό τεστ για την ομάδα του Ζωγράφου κόντρα στην ανανεωμένη Ένωση του Τραϊανού Δέλλα. Η παίκτες αγωνίστηκαν υπό βροχή, κάτι που δεν τους εμπόδισε να προσφέρουν ωραίο θέαμα δίχως όμως την συμπαράσταση του κόσμου αφού ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

 

Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 5-0, έχοντας σκόρερς τους Αραβίδη (8′), Λαμπρόπουλο (22′), Ντούνη (26′), Παραρά με αυτογκόλ (39′) και Μάνταλο (42′). Ο Ηλυσιακός προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του κόντρα σε μια ομάδα που ενισχύθηκε αισθητά την φετινή μεταγραφική περίοδο και έδειξε ότι υπάρχουν μεταξύ αρκετές διαφορές κλάσης. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ζωγράφου μείωσε στο 50′ με τον Αμανατίδη σε 5-1, με τους Ζόριτς στο 66′ και Πλατέλλα στο 80′ να σφραγίζουν το τελικό 7-1. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο προπονητές δοκίμασαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες για κάθε ημίχρονο.

 

Ο Ηλυσιακός μπορεί να διασύρθηκε όμως ήταν ένα φιλικό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με καλύτερο ρόστερ. Η ομάδα του Ηλυσιακού πήρε εμπειρίες και ο χρόνος υπάρχει ώστε η ομάδα του Ζωγράφου να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα φιλικά ματς.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Α’ ημίχρονο): Καραγκιολίδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Μπακάκης, Φαγέ, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Ντούνης, Αραβίδης.

ΑΕΚ (Β’ ημίχρονο): Π. Ντούνης, Σαρρής, Σβάρνας, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Ανάκογλου, Ντακόλ, Πλατέλλας, Ζόριτς, Τσεβάς.

 

Ηλυσιακός (Α’ ημίχρονο): Κουνάδης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Χίος, Κοβάτσης, Θαναηλάκης, Κατσιγιάννης, Φούντας.

Ηλυσιακός (Β’ ημίχρονο): Μάνος, Σχίζας, Βουτυράς, Γιώργος και Δημήτρης Καραϊνδρος, Κούρτης, Αμανατίδης, Στρίγγας, Ρίζος, Γουργιώτης, Μωυσιάδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply