Connect with us

slideshow

Ήττα “σοκ” για Άτταλο (φωτο)

Έχασε 3-1 από τον Φοίβο Κρεμαστής

Published

on

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Φοίβος Κρεμαστής με 3-1 επί του Άτταλου που βλέπει πλέον το «όνειρο της ανόδου» να απομακρύνεται.

Τα τραγικά λάθη στην άμυνα της ομάδας της Νέας Περάμου επέτρεψαν στους νησιώτες να πάρουν κεφάλι στο σκορ δύο φορές. Στο 4’ ο Μάθιος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα καθώς στο 12’ ο Μονέ ταλαιπώρησε τους αμυντικούς και από πολύ πλάγια θέση έκανε το 1-1.

Στο 30’ και πάλι ο Μάθιος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Φοίβο εκμεταλλευόμενος λάθος των κεντρικών αμυντικών του Άτταλου (1-2)

Στο 41’ ο Κουσίδης χάνει διπλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αλλά ο τερματοφύλακας Λουτριώτης λέει όχι στην τελική προσπάθεια του «κοντού»

Στο δεύτερο μισό ο Χάρης Κουστέρης επιστρατεύει τον τραυματία Στεφανή να κλείσει την «τρύπα» στην αμυντική του γραμμή, αλλά οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν το «καθαρό» μυαλό να δημιουργήσουν απέναντι στην διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 79’ ο Τσιβίλογλου «κεραυνοβολεί» από 30 μέτρα τον Μιχελή διαμορφώνοντας το 1-3. Στην συνέχεια οι προσπάθειες των Καραμπλάκα, Μονέ Στρατάκη και Δουληγέρη δεν βρήκαν στόχο με το 1-3 να μένει ως τελικό αποτέλεσμα.

 

Καλός ο ρέφερι Κρητικός με βοηθούς τους Βλάχο και Τσάγγαρη (θεσσαλίας)

 

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Χάρης Κουστέρης): Μιχελής, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Καλαϊτζίδης, Κιρίτσι(66’ Δουληγέρης), Κουσίδης (78’ Πέγκος) , Τζελάι, Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Καραμανίδης(46’ Στεφανής)

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Ορφανίδης-Χαρίτος): Λουτριώτης, Μπιλιάς(67’ Ορφανίδης Σ.),, Αξιώτης, Φωτείνης, Shpetim, Τζιβιλόγλου (89’ Γιαννικάκης), Θεοδοσίου, Γκινής, Δελαπόρτας, Μάθιος(77’ Καρίκης), Ορφανίδης Ν.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply