Connect with us

slideshow

Ίκαρος Καλλιθέας: Μόνο το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ένωσης μας δε “βγαίνει”;

Published

on

Το ποδοσφαιρικο τμημα του Ικαρου Καλλιθεας με τη παρουσα επιστολη απευθυνεται στη διοικηση της Ε.Π.Σ.Π. και την παρακαλει να επανεξετασει και να αλλαξει την αποφαση της να γινει πληρη αγωνιστικη και για τις 3 κατηγοριες στις 27-28/12
και αυτο γιατι γνωριζετε οτι θα πρεπει να αγωνιστουμε απροπονητοι μιας και τα δημοτικα σταδια θα παραμεινουν κλειστα στις 24-25 & 26/12.
Επισης γνωριζετε οτι υπαρχουν παιδια απο την επαρχια σε πολλες ομαδες που περιμεναν αυτες τις ημερες για να δουνε τις οικογενειες τους.
Δε ξερουμε με ποιο σκεπτικο οι μονοι ποδοσφαιριστες που θα βρεθουν στο γηπεδο την συγκεκριμενη ημερομηνια ειναι οι ποδοσφαιριστες του Πειραια τη στιγμη μαλιστα που και οι επαγγελματιες της Super league και οι ερασιτεχνες ποδοσφαιριστες των αλλων ενωσεων θα εχουν ρεπο ωστε να περασουν τις γιορτες με τις οικογενειες τους.
Δε γνωριζουμε για ποιο λογο μονο το αγωνιστικο προγραμμα της δικης μας ενωσης δε “βγαινει” ωστε να χρειαζεται αγωνιστικη δραση την συγκεκριμενη ημερομηνια.
Σας υπενθυμιζουμε οτι πριν 2 χρονια σε παρομοια αποφαση για διεξαγωγη αγωνων μεσα στα Χριστουγεννα ο ποδοσφαιριστης μας Γερολυματος υπεστη χιαστους και ολη η ομαδα περασε τις γιορτες στο νοσοκομειο οπου υποβληθηκε σε εγχειρηση.
Γνωριζουμε οτι με πενιχρα μεσα και με μεγαλυτερο οπλο την αγαπη σας για το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο του Πειραια και για εμας τους ποδοσφαιριστες βρισκεστε σε αυτες τις θεσεις εχοντας μαλιστα την ευθυνη διεξαγωγης του πιο ανταγωνιστικου πρωταθληματος των τελευταιων ετων σε ολες τις κατηγοριες.Αυτη την αγαπη επικαλουμαστε και περιμενουμε την επανεξεταση και αλλαγη της αποφασης,καλουμε δε και τους υπολοιπους συναδελφους απο ολες τις ομαδες να παρουν θεση μιας και οι πρωταγωνιστες των γηπεδων ειμαστε εμεις και οι
προπονητες μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply