Connect with us

slideshow

Ίκαρος Καλλιθέας- Περαμαϊκός 2-0

Published

on

Νίκη η Οδηγήτρια. Νίκη και ο Ίκαρος Καλλιθέας. Αυτό συμβαίνει εδώ και δέκα αγωνιστικές, καθώς και ο Ίκαρος επιβλήθηκε εύκολα του Περαμαϊκού με 2-0 και συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία «χέρι- χέρι» με την Οδηγήτρια. Μάλιστα το «τρίποντο» παίκτες  και τεχνική ηγεσίας το αφιέρωσαν στον Νίκο Μακρή με την ευχή να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο οι Τζιτζιφιές «καθάρισαν» το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 65’ ο Ατματσίδης, για να διπλασιάσει στο 67’ ο Μυλωνάς με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Εμμανουήλ. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Λάλα στο 86’.

Το ματς στιγματίστηκε από τρεις αποβολές. Στο 31’ ο διαιτητής Μπαλαχούτης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μπάκα και στο 37’ τους Παπακαλοδούκα(χτύπημα σε αντίπαλο) και Φουντουκίδη(εξύβριση). Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και δυο πέναλτι σε ανατροπές των Μακρή(2’) και Ατματσίδη(6’).

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν., Φέκος, Εμμανουλήκ, Κουντουράς(655’ λ.τρ. Σκούρτρας), Λάλα, Ομεράι, Ατματσίδης(73 Αθανασόπουλος Κ.), Φουντουκίδης, Μακρής(74’ Παπαϊωάννου), Στούπης, Μυλώνας.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Μπάκας, Φλέγγας(46’ Παπαθανασάκης), Καραγιάννης, Φανής, παπακαλοδούκας, Μαυράκης(77’ Κωνσταντίνου), Σκαρτάτδος, Μανουλίδης(70’ Κοσολάποβ), Φωτεινάκης, Τζιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply